• 瀏覽: 9,374
  • 回覆: 228
男屍你地日鬧夜鬧, 極盡侮辱的能事,
但睇咗過千發言, 鮮有見你地道出慘況,
不如直接講出佔中對你地有咩傷害, 等大家可以安慰吓你地.

你老母妻女俾人強姦對廣大市民都唔會有傷害, 唔通廣大市民都應該去支持?

用詞有啲過份, 我係激動左啲 ...

立法會開唔到會對所有香港市民都有傷害。

引用:
原帖由 紅孖寶 於 2014-11-24 04:13 PM 發表
立法會開唔到會對所有香港市民都有傷害。

佔中如何令立法會開唔到會?

車費貴左...

引用:
原帖由 Moo~ 於 2014-11-24 04:11 PM 發表
你老母妻女俾人強姦對廣大市民都唔會有傷害, 唔通廣大市民都應該去支持?

用詞有啲過份, 我係激動左啲 ...
請不要離題, 直接答.

不如樓主講下佔中為香港帶黎咩正面影響?

引用:
原帖由 nelsonarar 於 2014-11-24 04:22 PM 發表
車費貴左...

請解釋

引用:
原帖由 nelsonarar 於 2014-11-24 04:23 PM 發表
不如樓主講下佔中為香港帶黎咩正面影響?

請不要離題, 直接答.

引用:
原帖由 前輩 於 2014-11-24 04:04 PM 發表
我唔可以用 $2.3 坐電車由筲箕灣去到灣仔!

咁夠未?每日上下班來回,係咪你畀番我?!

王屍你地日鬧夜鬧, 極盡侮辱的能事,
不如直接講出佔中對你地有咩好處, 等大家可以安慰吓你地.

引用:
原帖由 前輩 於 2014-11-24 04:23 PM 發表

請不要離題, 直接答.
哈哈,快D講下有咩正面影響啦,係唔係經濟好左?

引用:
原帖由 男E 於 2014-11-24 04:26 PM 發表
王屍你地日鬧夜鬧, 極盡侮辱的能事,
不如直接講出佔中對你地有咩好處, 等大家可以安慰吓你地.
講得出佔中對香港有好處既黃絲,肯定係弱智

佔中影響市容

引用:
原帖由 前輩 於 2014-11-24 04:04 PM 發表
我以前由灣仔公司樓下坐 2X 巴士,可以直達筲箕灣屋企樓下。佔銅後冇得坐,我要行15分鐘去銅鑼灣地鐵站,落幾層去到月台,再由筲箕灣月台上幾層,再行 15 分鐘至返到屋企!

係咪你孭我?!

後來 2X 被逼改道,由軒尼詩道轉入波斯富街,但就經常塞死廿分鐘!

係咪你賠番啲時間畀我?!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]