• 瀏覽: 33,085
  • 回覆: 377
  • 追帖: 2
無人會可憐他們,以後無大陸公司請!

抵死,班廢青吾好以為可以胡作非為,漠視法治

引用:
原帖由 最愛曼聯 於 2014-11-23 07:53 PM 發表
希望係永遠禁入境

以後你地要養起大陸雞啦. 後繼要靠難屍歹養雞囉.

回鄉祭祖?你已經背宗棄祖啦,今次你祖先顯靈懲罰緊你啦!反骨仔!

你翻大陸就咪帶乜乜分離主意,反極權等等,仲有片有證據佔中演講,比你翻香港你咪偷笑,仲嘈乜鬼。

做漢奸走狗下塲

引用:
原帖由 mancheonghoho 於 2014-11-23 08:02 PM 發表
香港廢青只敢欺負香港警察、政府,

唔知熱血果類激進份子,敢唔敢集體闖大陸關呢?!
只看浸大自己報導 個人覺得那學生是乖乖的交出所有文件和電話密碼 就是小乖乖的表現

惡不出香港

阿爺個list都幾勁,水蛇甘長

引用:
原帖由 jackiewcp 於 2014-11-23 07:41 PM 發表
有一個
早知今日?

佔路 擾民.... 可恥

是否比人通櫃當中的倒影

附件

scaledBitmap14167450132230.jpg(10.67 KB)

怕?你唔怕咪得囉

引用:
原帖由 bizet 於 2014-11-23 08:13 PM 發表

以後你地要養起大陸雞啦. 後繼要靠難屍歹養雞囉.
放心,我地會上去幫你地玩埋架啦,安心留港訓街啦!

曾經有一張回鄉證放在您面前,您沒有珍惜.等到失去的時候才後悔莫及,塵世間最痛苦的事莫過於此.
如果非要在這段禁入境加上一個期限的話,我希望是一萬年。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]