• 瀏覽: 34,762
  • 回覆: 320
  • 追帖: 1
pccw阿基諾都唔比入啦。

犧生少少算乜、遲D有埋底重和味

引用:
原帖由 香港滅亡靠廢青 於 2014-11-22 21:49 發表
【on.cc東網專訊】 學民思潮傍晚發表聲明,指再有一名義工被內地拒入境。該名就讀中四的義工黃定華今日回鄉探親,經落馬洲口岸進入內地,在過境期間被海關帶進房間45分鐘,被有關當局告知不能入境。
聲明又指,兩名 ...
我fb fd以前黃色的,而家一個都沒了,唔好咁傻啦,贏又無錢,輸就無前途。

之前種的因,今日得的果!

你班友專攪屎棍,比我都唔歡迎你地班pk嚟,使L同你解釋。

引用:
原帖由 doublebird2014 於 2014-11-22 10:10 PM 發表
應該永禁.
我表示強烈憤怒要求解釋點解唔註銷佢既RETURN  HOME  CARD,強烈要求不發/註銷/RETURN HOME CARD//中華人民共和國中國特別行政區護照予曾經佔中/支持/聲援的人,見工要出示中華人民共和國中國特別行政區護照

中四生學民義工回鄉探親被拒入境       今次發達了可用政治逼害移民尾國有大望

咪好咯,以後唔駛翻咯,去尾國發展咯!

恭喜!

引用:
原帖由 hanE 於 2014-11-22 10:29 PM 發表
我表示強烈憤怒要求解釋RETURN  HOME  CARD強烈要求不發/註銷/中華人民共和國中國特別行政區護照予曾經佔中/支持/聲援的人,見工要出示中華人民共和國中國特別行政區護照
佢地應該同中國的入境處職員講, 你地註銷我回鄉證之嘛,
都無註銷我張 dee return home card, 點解唔入得

取消條撚樣既回鄉證啦

再攪落去,連家長都被拒。

又係時候要高歌happy birthday to u喇。

Happy Birthday to U...Happy Birthday to U

Yeah, 原來國家一直有做o野. 幾驚佢o地淨係食皇糧又唔做o野.

吊完大陸又番大陸. 咁同高舉雙手扮和平一Q樣. 口不對身.

年年都有今日歲歲都有今朝恭喜你恭喜你

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]