• 瀏覽: 8,671
  • 回覆: 143
引用:
原帖由 753951456 於 2014-10-31 06:04 PM 發表

幼稚園細路都知催淚彈係咩呀,教育果然從細做起

電視新聞日夜播........識係唔奇。

引用:
原帖由 CB1668_2 於 2014-10-31 06:14 PM 發表

電視新聞日夜播........識係唔奇。

3/4歲都知催淚彈係乜,唔奇唔奇,點會奇呀

引用:
原帖由 PK_man_01 於 2014-10-31 06:14 PM 發表
如果小朋友話支持IS斬美國人首,吾知校長支吾支持

而家已經教緊法律第二勒

引用:
原帖由 753951456 於 2014-10-31 06:16 PM 發表

3/4歲都知催淚彈係乜,唔奇唔奇,點會奇呀

大佬,而家2歲人仔,開始學講野,已經問人要ipad 黎玩。

依家d學校不斷為小朋友洗腦,目的為麥?
同幼稚園生講,反政府、反警察,咁你地想佢第日大個去做麥

老師不如通過派銀紙去抒發學童對美國佬不停印銀紙情緒

引用:
原帖由 CB1668_2 於 2014-10-31 06:20 PM 發表

大佬,而家2歲人仔,開始學講野,已經問人要ipad 黎玩。

咁又點?問你攞ipad=佢知道呢舊野叫iPad?又等於知道咩叫催淚彈?
不過,你話唔奇咪唔奇,唔緊要架,法律第二都講得,無咩會奇勒

老師想洗學生腦好容易,
老師係應該教學生獨立同多角度思考,唔係只灌輸一邊既概念比學生!
呢d老師完全違背教學理念!

老師校長有黃屍班!

老師好大問題!!

引用:
原帖由 patayypatayy 於 2014-10-31 05:44 PM 發表
唔明,一個小學童係白紙一張,對佔中呢d大人事有乜情緒可抒呢?
校長講咁白痴説話都應該辭職啦!

引用:
原帖由 Kahim 於 2014-10-31 06:20 PM 發表
依家d學校不斷為小朋友洗腦,目的為麥?
同幼稚園生講,反政府、反警察,咁你地想佢第日大個去做麥

家長反國教洗腦咁英勇,依加真係俾人洗腦就當無事!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]