• 瀏覽: 4,131
  • 回覆: 82
廣東音:救同夠差不多音!

最好自始以後,五毛怕哂佔中,逃亡返大6天堂,一世唔踏足香港!

以後再無人隨地吐痰、掉垃圾、大小二便、貼住人排隊、通街食煙、巴士地鐵飲食!仲有係泳池放 M血
引用:
原帖由 天外有天ih 於 2014-10-22 02:52 AM 發表

睇到紅字由心笑出嚟

証明官員講野先至有高收視,廣告收入猛增........

top威會錄定香港政府 d 廣告,如防蚊、伊波拉,困lift 企定定個 d 廣告,在新聞時插播,仲有欣兒首愛回家,又係成日播,除左佢地自己有段三分幾四分的香港片段(包括大師傅煑海鮮拋 wok,蒸點心、煙花、長州佛誕、南丫島....),仲有大6 方面 d 廣告,仲有tbb d 旅遊節目,佢可以 cut 做一小段一小段,插播!

加加埋埋,咪可以封鎖佢地要封鎖 d 消息,深圳 d 人,大部份來自五湖四海,「身薑人」又多,管得比廣州、東莞嚴!
引用:
原帖由 StupidMum 於 2014-10-22 12:46 AM 發表

一半時間都是廣告 ?

應該 學佔中者 播生日歌ktv 先至聞主

人地大陸播咩, 關你春事呀? 你又唔講下TVB滅反佔中聲? 你明報唔係成日選擇性報導呀? 好多時仲撚衰過蘋果, 超賤.

你講廣州,東莞?
咁深圳有冇足本播呢?因為tbb 係完全無廣告!
引用:
原帖由 天外有天ih 於 2014-10-22 03:06 AM 發表

咁咪一係有線講大話,一係講呢段新聞嘅人講大話囉

單就呢個主題內,連埋我都已何有3個人睇到大陸係足本播哂

香港 d 傳媒又衰,香港人又阻住你,咁危險,你仲唔逃亡返大6,到時唔好再上香討,唔好睇 tbb,唔係大家話你:

人地香港播咩, 關你春事呀?
引用:
原帖由 ah_wil 於 2014-10-22 03:36 AM 發表
人地大陸播咩, 關你春事呀? 你又唔講下TVB滅反佔中聲? 你明報唔係成日選擇性報導呀? 好多時仲撚衰過蘋果, 超賤.

大6 民主 d !你快 d 逃亡上去,上左去就上唔到香討

I support u 走快 d!
引用:
原帖由 ms168 於 2014-10-22 03:34 AM 發表
應該 學佔中者 播生日歌ktv 先至聞主

比較慢!裝 wok 好d!
引用:
原帖由 天魔煞 於 2014-10-22 03:04 AM 發表
要睇既阻到咩 大把vpn

引用:
原帖由 ChiwahwahXXXXXX 於 2014-10-22 12:42 AM 發表
廣東省電視台今日轉播了港府與學聯的對話,不過輪到香港學生代表發言時,每次提及8月31日人大常委就香港政改的決定時,卻被插播香港政府廣告,疑似封鎖有關消息,惹來網民質疑封殺言論自由。
根據網上流傳的短片可見 ...
播比你睇以經好開放,而家又乜又7,咁L多陰謀論,明報取代毒果

係喎,有皇帝欽賜俾你,你呢 d 狗奴才,仲唔跪下叩頭謝恩!
引用:
原帖由 henryeleventh 於 2014-10-22 03:50 AM 發表
播比你睇以經好開放,而家又乜又7,咁L多陰謀論,明報取代毒果

引用:
原帖由 royrac 於 2014-10-22 12:49 AM 發表
x2

引用:
原帖由 ChiwahwahXXXXXX 於 2014-10-22 12:42 AM 發表
廣東省直播政改會談 學聯發言即插廣告

廣東省電視台今日轉播了港府與學聯的對話,不過輪到香港學生代表發言時,每次提及8月31日人大常委就香港政改的決定時,卻被插播香港政府廣告,疑似封鎖有關消息,惹來網民質疑封殺言論自由。
根據網上流傳的短片可見 ...
呢D咪係大陸民主囉,

香港人.....返大陸住啦~

引用:
原帖由 KV8102 於 2014-10-22 12:57 AM 發表
學聯廢up 不看也罷

睇完.覺的好廢.9up

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]