• 瀏覽: 39,590
  • 回覆: 639
  • 追帖: 1
我都話一早有D 膠家長係後面.
今佢有佢洗腦.
我有我吊佢有咩問題? 犯法 R?
吹咩

推行國教,推行"佔中違法民主"唔係洗腦 ....

又"良心"

依家醫學界及文化界都出黎支持。加埋個法律界。

......約600名醫學界人士在報章登全版廣告,聯署發聲明譴責個別警員濫權及政府迴避民意。
聲明表示,爭取普選運動已踏入第4個星期,雖然此刻仍未與政府達成共識,香港市民無懼抹黑和暴力打壓,以和平示威表達對民主的渴求,故全力支持各界積極及理性爭取真普選,同時呼籲醫學界人士杯葛立法會功能組別投票
引用:
原帖由 hhhhhelen 於 2014-10-21 03:11 PM 發表
都話了
教師,毒媒,政棍
香港毒瘤!!!!!

在大是大非的時間,將一D自己將來都吾知對錯的事,就甘教育一D小朋友,呢D教師都有人支持,香港真是變了。

引用:
原帖由 hhhhhelen 於 2014-10-21 03:11 PM 發表
都話了
教師,毒媒,政棍
香港毒瘤!!!!!
教育界愈支持,
家長們便更明白教界問題所在,
向自己子女貫輸正確觀念....

將海富故事向家長展視,等家長自己判斷向幼兒說呢種故事有否問題...

條痴線婆好似講漏左D野>>>>嗱,你地有獨立思考架,你地可以自己選擇自己嘅生活模式,鍾意食咩就食咩,鐘意玩咩就玩咩,唔喜歡可以唔返學,哩D就叫做民主自己喇,你地有你地嘅人權,就算父母都唔可以管你地架!如果你地想佔中,你地父母唔可以阻止,如果佢地真係唔比你去,佢地一定係黑社會,收左錢嘅暴民,仲一定係新移民,哩D人太自私自利,你要通知你嘅同學一齊批鬥佢地,你要大義滅親,你要記住,天大地大不及狂痴瘋主席咁大,父親母親都唔及狂主席親,狂主席千秋萬世,名垂千古,願我狂萬歲萬萬歲.....下刪十九幾萬字........

引用:
原帖由 正義朋友的爸爸 於 2014-10-21 03:11 PM 發表
無計啦…反佔中D人咁嚮往大陸生活…普選民主唔岩佢地
最乞人憎,點解佢地唔返大陸。

引用:
原帖由 shake_snake 於 2014-10-21 03:25 PM 發表
依家醫學界及文化界都出黎支持。加埋個法律界。

......約600名醫學界人士在報章登全版廣告,聯署發聲明譴責個別警員濫權及政府迴避民意。
聲明表示,爭取普選運動已踏入第4個星期,雖然此刻仍未與政府達成共識,香港 ...
呢600個醫學界人士..
有多少係產科醫生,護士或有關人等..
或者係賺雙非產婦錢既醫院管理層..

引用:
原帖由 xowongcat 於 2014-10-21 03:25 PM 發表
在大是大非的時間,將一D自己將來都吾知對錯的事,就甘教育一D小朋友,呢D教師都有人支持,香港真是變了。

如果佢係上堂教是不對 但私人時間+人地父母批准  關別人甚麼事 你要幫人教子女嗎?

引用:
原帖由 insider20094 於 2014-10-21 03:23 PM 發表

人地工餘時間做 關班藍絲甚麼事 人地父母未出聲
點解唔可以理?

佢係街講乜都得,班老豆老母自願俾D細佬聽就無野好講。
如果佢夠膽死係上堂教班學生咁樣偏埋一邊咁諗野,大家即刻要聯署阻止呢種瘋狂行為!

係咪鬥聯處多? 要知道小朋友唔係佢d 仔女, 佢有良心定惡心要家長決定, 唔可以比佢地背住家長洗腦做死士

引用:
原帖由 insider20094 於 2014-10-21 03:14 PM 發表

400人反佔中 原來700萬人支持佔中 OK嗎
唔好呃自己啦!

民調已說明約有7成香港人反佔中!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]