• 瀏覽: 99,592
  • 回覆: 849
  • 追帖: 7
引用:
原帖由 廣州熊貓4 於 2014-10-21 07:36 AM 發表
魔鬼教師 唔可以就咁算數, 實在太離譜
相信這類魔鬼教師為數不少。

港版isis

引用:
原帖由 pptinapp 於 2014-10-21 07:39 AM 發表 部份同意但是梁振英又指,示威的巿民和青年人中,有人因為不滿缺乏社會流動性、貧富懸殊和置業困難,會繼續推行政策和措施處理。為何廢青相信毒果,梁振英不幫青年人??????.佢的確有做,  但發展新界東北....... ...
香港人跟本自己整死自己,任何發展都要反對,低下皆層被洗腦加入反對。新界北用黎起超級豪宅肯定無人敢反對!

引用:
原帖由 uuuu6828 於 21/10/2014 07:47 AM 發表 港版isis
x 2

引用:
原帖由 alvin2712 於 2014-10-21 07:43 AM 發表
你睇伊家教育孕育出果班90后,工作對人無禮貌 又懶惰無責任心!吾知大家有毛同感http://i.discuss.com.hk/d/images/r10/androidD.jpg
廢教育局, 廢吳克儉對教恊,輸死都未天光..........

引用:
原帖由 taotao3302 於 2014-10-21 07:46 AM 發表

相信這類魔鬼教師為數不少。
教處不能視而不見, 而家係反社會教育

魔鬼教師。

因為佢buy地產霸權,無勇氣出終極辣招
引用:
原帖由 pptinapp 於 2014-10-21 07:39 AM 發表
部份同意
但是梁振英又指,示威的巿民和青年人中,有人因為不滿缺乏社會流動性、貧富懸殊和置業困難,會繼續推行政策和措施處理。為何廢青相信毒果,梁振英不幫青年人??????.

佢的確有做,  但發展新界東北....... ...

直頭要抄啦!

引用:
原帖由 McDonald's 於 2014-10-21 07:55 AM 發表
因為佢buy地產霸權,無勇氣出終極辣招

又賴乜鬼地產霸權先,樓價高就係啦,年青人買唔起樓就係啦,咁依家香港周圍地區都係地產霸權咯,大陸係,澳門係,台灣都係啦。

教協可恥,帶小朋友既家長,你地陪養紅衞兵,請求你地自己聽下其他人講乜啦,烏克蘭而家係點你可以youtube ATV,橙色革命,十年反思

作為家長的我不會責怪她,她在金鐘講,那只能怪推自己仔女去死的父母

警察跟本地就是係壞人

1.教學對象是否有問題?
2.教學材料有否得到校方同意?

呢D完全係洗腦教育,小朋友沒有判斷力,只有那位老師嘅説法,絶對係不妥。

附件

scaledBitmap14138500052830.jpg(27.37 KB)

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]