• 瀏覽: 13,473
  • 回覆: 100
  • 追帖: 1
有咩事同美國開拖都有援軍幫下手

為國為民,俠之大者

巴基

中國奉行不結盟運動
沒有盟友

巴基斯坦係鐵兄弟, 仲有上合組織成員國

不是盟友,而是合作。

大陸係俄羅斯的老細(一條大水魚而已)

大陸係毒男,冇朋友的

美國攻打阿富汗
英國, 法國, 德國, 荷蘭, 加拿大, 意大利, 澳洲 等多國都有派兵協助參戰
這就是真正的盟友

如果中國攻打某一個國家, 會有國家派兵協助參戰嗎??
俄羅斯, 巴基斯坦, 北韓會派兵協助參戰嗎??

引用:
原帖由 朱仔成.... 於 2014-10-19 01:41 PM 發表
美國攻打阿富汗
英國, 法國, 德國, 荷蘭, 加拿大, 意大利, 澳洲 等多國都有派兵協助參戰
這就是真正的盟友

話時話印度有咩朋友,幾乎全世界都當印度水魚
印度佬入咁多黃金小心比人洗劫

堂堂泱泱大國, 豈能附庸於蠻夷之邦, 更何需盟邦?

引用:
原帖由 Super886 於 2014-10-19 02:25 PM 發表
堂堂泱泱大國, 豈能附庸於蠻夷之邦, 更何需盟邦?
而家邊個係蠻夷之邦先?

引用:
原帖由 朱仔成.... 於 2014-10-19 01:41 PM 發表
美國攻打阿富汗
這就是真正的盟友

中國攻打某某國
廣東, 廣西, 湖南, 湖北, 哈爾濱, 黑龍江, 四川 等多地都有派兵協助參戰
這就是真正的戰友!!!

引用:
原帖由 朱仔成.... 於 2014-10-19 13:41 發表
美國攻打阿富汗
這就是真正的盟友
係又點?
兩回事來…

引用:
原帖由 $WAYNE$ 於 2014-10-19 13:19 發表
大陸係俄羅斯的老細(一條大水魚而已)
大陸醒好多
當年買超級側衛連技術轉移同製造權
三哥就真係無眼睇

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]