• 瀏覽: 11,431
  • 回覆: 133
在情在理..
低打到極..
法....香港還有嗎..
咁多人光天白日下犯法..
破壞安寧..佔用道路..偷取政府公物..重大搖大擺若無其事..

再打多鑊,我都撐警方。

與民為敵既民主運動,講出來都覺得低能~~

我都開心左成日,但離國際標準仲有一段距離

引用:
原帖由 hic2006 於 2014-10-15 09:00 PM 發表
根本一出解放軍, 即攪店.

唔系警察唔店, 系佢地好難下重手, 例如開槍.
你願望好實現。

引用:
原帖由 mr__chan 於 2014-10-15 22:33 發表 就算用佢地普選方式, 若然選唔到犯民的人, 佢地會發動反擊, 認為選舉舞弊, 跟住各國齊聲推翻選舉結果.......
烏克蘭

引用:
原帖由 kglam98 於 2014-10-16 07:54 發表 網上有分身戶口唔出奇!笑下就算唔使咁認真
係架
就無幾耐之前先有人開帖用雅虎投票支持自己論點
所唔同個次係反中議題

引用:
原帖由 nema 於 2014-10-15 06:00 PM 發表 差佬用私形, 但民意竟有64%表示開心https://hk.news.yahoo.com/有示威者批警方使用暴力-對示威者拳打腳踢-2 ...
侵占道路使到市民已經一肚子氣了,侵占者竟然向警察淋尿,被人打,於法固然不對,於理是接受的,而且大多數人對侵占者深惡痛絕,侵占者被打真是大快人心。證明,如果警察清場必然得到絕大多數市民支持啦。不過,清場容易,但是,如果清場之後,他們又來侵占又如何?所以,索性延長佔中問題,使到市民對支持、策劃侵占道路的犯民如同仇人,這個印要永遠深深的絡進骨子裡,嚴厲懲罰犯民,讓犯民付出重大的代價,以後不敢肆意侵占道路。所以,如何收場?現在頭痛的該是犯民,連一向支持犯民侵占的蕭才子都公開反對侵占運動喇,時間及民意在政府的一方。

引用:
原帖由 nmy 於 2014-10-15 07:13 PM 發表
對待暴徒不用客氣、警察做得好
x222200000

引用:
原帖由 tc7560 於 2014-10-16 11:14 AM 發表
再打多鑊,我都撐警方。

x2

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]