• 瀏覽: 8,801
  • 回覆: 88
  • 追帖: 1
https://hk.news.yahoo.com/黃之鋒未知學聯見政府細節會否存在-魔鬼-162600470.html

學民思潮召集人黃之鋒,首次到旺角集會現場觀察及了解情況。
他認為集會人士雖然正在佔領馬路,但都能堅持和平非暴力的原則,有秩序地集會。
對於學聯與政府的談判,黃之鋒說,學聯的三個訴求都獲政府正面回應,他樂見其成,但未知會面的細節會否存在「魔鬼」 ,他會進一步向學聯了解。

===========
之鋒同學都係電影迷,咁快睇左德古拉伯爵電影。

三日,三日唔上台大叫就會變返普通人。

革命領袖鋒哥落區,巧感動。

妄想被逼害症

引用:
原帖由 7olF. 於 2014-10-7 12:53 AM 發表
三日,三日唔上台大叫就會變返普通人。
無可能.

我諗佢以後唔敢正常人甘出街

知道自已老豆老母有機岀事!!仲唔收下聲!!分分鐘九百幾個社團去鴨利州旅行就唔好啦。

引用:
原帖由 fasttradeok? 於 2014-10-7 01:31 AM 發表

無可能.

河童唔洗落街~落水咪得~

魔鬼在訓街  

引用:
原帖由 fasttradeok? 於 2014-10-7 01:31 AM 發表

無可能.

唔會此人冇有怕,佢一日唔死都係為反而反,嗱,純粹以相論相,此人天生叛逆,心腸惡毒,去到邊搞到邊,道理係佢個邊,佢而家搞社會對佢家人口黎講係好事,,(港人就俾佢累死)否則必家無寧日,雞犬不寧,佢父母唔知係咪同佢算過命,咁細個就刻意安排佢做搞屎棍,將佢既破壞力轉成能力(揾尾金既能力),又可以一家人有保護傘,佢父母可能以係尾領事館了,佢父母好眉好貌生個反賊!!!

引用:
原帖由 hanE 於 2014-10-7 01:41 AM 發表
唔會此人冇有怕,佢一日唔死都係為反而反,嗱,純粹以相論相,此人天生叛逆,心腸惡毒,去到邊搞到邊,道理係佢個邊,佢而家搞社會對佢家人口黎講係好事,,(港人就俾佢累死)否則必家無寧日,雞犬不寧,佢父 ...
有道理

好多人想佢死好耐啦

仲有幾日就成年了,驚啩?!

引用:
原帖由 alvinkan 於 2014/10/7 01:33 發表
河童唔洗落街~落水咪得~3729741
.

佢老豆十八年前用嘅避孕套質素唔好穿左窿 ⋯⋯⋯⋯⋯

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]