• 瀏覽: 94,804
  • 回覆: 472
  • 追帖: 6
http://paper.wenweipo.com/2014/09/29/HK1409290025.htm
香港文匯報訊(記者  馬靜  北京報道)國家副主席李源潮昨日在北京會見全國港澳研究會港澳會員國慶訪京團。他在會見中再次強調國家主席習近平日前所提到的「三個堅定不移」,希望港澳各界全面深刻準確地領會中央精神。訪京團團長、全國港澳研究會副會長劉兆佳參與會見後對媒體表示,李源潮在會見中雖然沒有明確提及「佔中」,但強調人大決定不會因為香港發生甚麼事情而改變。

犯民目的是亂港,人大決定祗是亂港籍口。

犯民吩咐緊人大改決定架。

講西咩、快D出去反佔中on 9

共產黨一言九鼎

引用:
原帖由 turn_right 於 2014-9-29 09:44 AM 發表
犯民吩咐緊人大改決定架。
CRAZY

引用:
原帖由 wong_6 於 2014-9-29 09:26 AM 發表
http://paper.wenweipo.com/2014/09/29/HK1409290025.htm
香港文匯報訊(記者  馬靜  北京報道)國家副主席李源潮昨日在北京會見全國港澳研究會港澳會員國慶訪京團。他在會見中再次強調國家主席習近平日前所提到的「 ...
快啲否決左小圈子提名框架啦!
唔好浪費時間!

引用:
原帖由 CB1668_2 於 2014-9-29 09:49 AM 發表 快啲否決左小圈子提名框架啦!唔好浪費時間!
泛民主派, 佔中三子, 示威者只是要求梁下台, 並沒要求人大什麼, 在香港示威, 非去北京示威。

死左條心哪,死廢青。

講得衰D,就算香港死佐都唔會令國家有任何改變,依家中國巳經無必要睇人地眼色

引用:
原帖由 COROLLA2003 於 2014-9-29 09:51 AM 發表
泛民主派, 佔中三子, 示威者只是要求梁下台, 並沒要求人大什麼, 在香港示威, 非去北京示威。

香港人當然在香港示威,點會去第二度示威?

引用:
原帖由 BeastyBoys 於 2014-9-29 09:46 AM 發表
講西咩、快D出去反佔中on 9
人地都講左喇.你地一係繼續係度曬太陽一係直接踩上北京,不過有L膽咩

大陸狗死開

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]