• 瀏覽: 2,524
  • 回覆: 44
如果唔係此區的5毛不斷日以繼夜指鹿為馬顛倒是非話呢個係普選, 又話亂港廢青又話盛, 學界點會有咁大反應?
繼續歌頌阿爺, 繼續鬧學生啦, 等多D人佔中罷課.

向亂港畜說不,
係正常香港人應做的事,

普選係香港人及中國的普選,

亂港畜指鹿為馬,話咩野國際標準,實在就係亂港藉口,

你所謂的5毛同亂港廢青,在此區從來都係一半半.
學界有幾大反應呀?咪同平時一樣!

我只係知道有人一知道反佔中有140萬票民意支持,完敗戴妖嘅佔中公投後,啲西毛就發哂癲!

你睇到啦,呢個版多咗幾多西毛响度歇斯底里!

我都唔知睇得幾開心!

至於小屁孩,點嘈,咪又係小屁孩!

一切行動聽泛民指揮!

Good boy!

Good girl!

引用:
原帖由 孺子牛 於 2014-9-22 03:11 PM 發表
我只係知道有人一知道反佔中有140萬票民意支持,完敗戴妖嘅佔中公投後,啲西毛就發哂癲!

你睇到啦,呢個版多咗幾多西毛响度歇斯底里!

我都唔知睇得幾開心!

http://n2.hk/d/ ...
俾你提番, 嗰140萬自由行/菲傭都投得嘅發水'票'亦係導火線

真係陰功...打飛機打到冇野好打 咁樣都可以拿來打
點解 D 民主教教徒 ge 飛機基準越來越低微

話成功考入大學既係廢青
指駡者真係化糞池都拒收既"物體"
引用:
原帖由  於 2014-9-22 02:39 PM 發表 如果唔係此區的5毛不斷日以繼夜指鹿為馬顛倒是非話呢個係普選, 又話亂港廢青又話盛, 學界點會有咁大反應?
繼續歌頌阿爺, 繼續鬧學生啦, 等多D人佔中罷課.

五毛話人亂港畜
猶如精神分裂地對鏡自駡

五毛好多根本就係亂港廢青
什麼五毛vs亂港廢青?
真的令人木宰羊

引用:
原帖由 煙夫佬 於 2014-9-22 04:59 PM 發表
真係陰功...打飛機打到冇野好打 咁樣都可以拿來打
點解 D 民主教教徒 ge 飛機基準越來越低微
唔好意思, 打中你隻飛機添..

學界咁大反應?
其實你點知多學生上嚟呢度嘅? 唔係膠登咩?

引用:
原帖由 劉一龍 於 2014-9-22 07:25 PM 發表

唔好意思, 打中你隻飛機添..
原來你知道自己打緊飛機。叻叻!

引用:
原帖由 lewark 於 2014-9-22 02:47 PM 發表
向亂港畜說不,
係正常香港人應做的事,

普選係香港人及中國的普選,

亂港畜指鹿為馬,話咩野國際標準,實在就係亂港藉口,

我地要超英趕美標準既普選

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]