• 瀏覽: 9,432
  • 回覆: 192
deleted

比人踢爆左   就次次都話人抹黑

收嗲啦 , 同一個籍口  聽得多都悶

引用:
原帖由 FENFAY 於 2014-9-17 02:06 AM 發表
搵班細作入去放狗屁,然後出來爆毒料.共產黨最叻係咩?咪抹黑囉.
D 阿頭鄭"教授"戴"教授"都未急 , 就有一班太監急出來護盤

狗急跳牆啦,飯民輸緊啦

引用:
原帖由 hkplplus 於 2014-9-17 02:04 AM 發表

所以會議紀錄才會提及極端組織 !
看來犯民已知道香港人不想多事, 較實際, 於是引入外部勢力 !
用錢請殺手,顧傭兵..唔係奇事.
香港危了

引用:
原帖由 FENFAY 於 2014-9-17 02:06 AM 發表
搵班細作入去放狗屁,然後出來爆毒料.共產黨最叻係咩?咪抹黑囉.
初初唔係好信,你咁講即個啲係真料嚟喎,現在信喇.多謝指出.

deleted

deleted

引用:
你想講呢班人係無間道?

引用:
原帖由 FENFAY 於 2014-9-17 02:30 AM 發表
我係太了解中共嘅黑暗面,以前都有版你睇,唐梁大鬥法,可見一斑.如果我話中共同香港黑社會冇聯繫,你信嗎?
我係太了解泛民嘅黑暗面,以前都有版你睇,捐款袋住先,可見一斑.如果我話泛民同香港黑金冇聯繫,你信嗎?

引用:
原帖由 FENFAY 於 2014-9-17 02:30 AM 發表
我係深知中共嘅黑暗面,以前都有版你睇,唐梁大鬥法,可見一斑.如果我話純潔的中共同香港黑社會冇聯繫,你信嗎?
呢班人係犯民核心成員黎喎,你話佢地其實係赤共既人?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]