• 瀏覽: 5,895
  • 回覆: 38
大美國宣佈要消滅ISIS, 能否成功? 四圍班馬,仲邀請埋中國出兵,係吾係必定可以成功? 老解應否出兵相助?

"邀請埋中國出兵"? 非內地新聞出處?!

不過如果係真, 我唐應該考慮, 不過條件係 1) 美帝"重返亞洲"必須停止, 2) 我唐對付國內綠教恐怖分子, 美帝收口

似坤老解岀兵多D, 不過條件合,可以互相利用。

要消滅ISIS,在伊拉克政府同意下,轟炸伊拉克境內的ISIS沒問題,但在敘利亞境內的ISIS,若得不到敘利亞政府同意進行轟炸,那就是違反國際法的入侵,敘利亞政府背後是俄羅斯,美國如果不願跟敘利亞政府合作,後果難測。

美帝吳派出地面陟隊,點反,坤中國出兵,係咁先啦。

引用:
原帖由 single_man 於 2014-9-12 19:36 發表
美帝吳派出地面陟隊,點反,坤中國出兵,係咁先啦。
老解冇咁蠢,用把口支持就會!

美帝重返亞洲,拉埋小日本、賓仔,越仔要圍堵中國,又派p8抵近探測,合作條毛咩。
引用:
原帖由 威老利 於 2014-9-12 07:44 PM 發表

老解冇咁蠢,用把口支持就會!

唔成功至奇
通常第一步係最難行

ISIS 幕後人物 都唔清唔楚 美國有責任幫伊拉克 就這樣

支持I S I L統一伊拉克,統一敘利亞

支持東突推翻中共,統一中國

引用:
原帖由 電視人 於 2014-9-12 07:55 PM 發表
唔成功至奇
通常第一步係最難行
想當年....拉登發動911襲擊...........美國係追到天腳底.....終於殺左拉登.....但塔利班勢力比從前...更大~~~乘住茉莉花革命....更將手伸入非洲~~
現在的伊斯蘭國......有人有錢有武器~~~除非....各國真係聯手從四面八方出兵...趕絕伊斯蘭國......唔係.呢個毒瘤即使變弱......亦唔可能消滅~~~

引用:
原帖由 威老利 於 2014-9-12 07:32 PM 發表 要消滅ISIS,在伊拉克政府同意下,轟炸伊拉克境內的ISIS沒問題,但在敘利亞境內的ISIS,若得不到敘利亞政府同意進行轟炸,那就是違反國際法的入侵,敘利亞政府背後是俄羅斯,美國如果不願跟敘利亞政府合作,後果難測 ...
根本成件事就系想打敘利亞,2012打吾成,而家終於如願,呢鑊又睇下中俄點樣力挽狂瀾
要留意isil點黎,佢哋D資金,武器點黎,成個故仔就出晒黎。。。
係甘,88

廉價的死屍 非中東 非洲莫屬 RIP 我們還可以在溫室下生活 幾生修來福氣

引用:
原帖由 上等兵 於 2014-9-12 11:33 AM 發表
大美國宣佈要消滅ISIS, 能否成功? 四圍班馬,仲邀請埋中國出兵,係吾係必定可以成功? 老解應否出兵相助?

永遠吾會成功,因為美國要賣武器比ISIS及恐佈份子,美國要持續另中東冇日安寧,維基早就爆料,美國佬神又佢,鬼又佢,而家烏克蘭都一樣,
http://www.youtube.com/watch?v=ak8FRxoOzsE         
http://www.youtube.com/watch?v=ui5B444ZoPs

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]