• 瀏覽: 12,698
  • 回覆: 264
和平方法如果不管用 當然就要用暴力抗爭 逼中央政府拿出真普選方案
支持戴教授 香港良心

引用:
原帖由 sprewell2222000 於 2014-8-30 03:08 PM 發表
和平方法如果不管用 當然就要用暴力抗爭 逼中央政府拿出真普選方案
支持戴教授 香港良心
咁你都講得出,你會親身參加佔中嗎?
定一話只系一個鍵盤鬥士,
叫人地佔中,自己鍵盤佔中?

中共肯出坦克車碌鳩爆班廢青,問題就容易搞得多了

用暴力就不是和平,和平就不能暴力,戴教授連這道理都唔明,仲想控制香港政改前途,豈有此理!!

引用:
原帖由 匯豐銀行 於 2014-8-30 15:11 發表

咁你都講得出,你會親身參加佔中嗎?
定一話只系一個鍵盤鬥士,
叫人地佔中,自己鍵盤佔中?
我會支持佔中

正常人都保證唔到100%非暴力

引用:
原帖由 loouw 於 2014-8-30 03:12 PM 發表
中共肯出坦克車碌鳩爆班廢青,問題就容易搞得多了
佢地就想,坦克車呢的系英雄。
佢地,只配一條索帶,一架豬籠車,
等家長過來保釋,排期出庭,
首行為12個月,留返個案底,就系咁啦。

睇黎佢真係已經痴左,否則就是挑戰人民的記憶!

好心有水準啲啦,執人一句口水尾就大造文章
根本有可能排除暴力啦,放兩條反佔中顫動
跟住入佔中人數
我都識啦

廢膠獸

正福街

白癡戴咁有號召力,使乜驚,即使出現暴力,佢只要喊一聲「停」就可以化干戈為玉帛。

引用:
原帖由 sprewell2222000 於 2014-8-30 03:14 PM 發表
我會支持佔中
明白啦,李大狀支持佔中,
但唔知李大狀會唔會叫佢個仔,小李大狀參加佔中。
可能到最後又系一個精人出口笨人出手既問題。

講就天下無敵,做就無能為力,我明既。

引用:
原帖由 sprewell2222000 於 2014-8-30 03:08 PM 發表
支持戴教授 香港良心
人哋話難保証,等於佢會使用嗎?
香港人太多唔理性(由其反佔中班蛋散)
佢有可能支配到所有人嗎?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]