• 瀏覽: 9,747
  • 回覆: 171
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 路過的人_甲 於 2014-7-29 08:17 PM 發表

個醫生同你講: 之前有十九人試過呢隻美國制既藥都唔成功,依家仲訓緊ICU,不過唔代表你都唔成功.

我就唔會試囉.

PS. 他日,即係邊日呢,
我覺得你同黃毓民好似

引用:
原帖由 路過的人_甲 於 2014-7-29 08:17 PM 發表
個醫生同你講: 之前有十九人試過呢隻美國制既藥都唔成功,依家仲訓緊ICU,不過唔代表你都唔成功.

我就唔會試囉.

PS. 他日,即係邊日呢,
個醫生又同你講: 之前從無人試過呢隻大陸制既藥,佢哋整出嚟係想俾對面海個女仔食,所以佢都唔想食死你,不過唔代表有效架.
我都唔會試囉.

引用:
原帖由 caledis 於 2014-7-29 08:35 PM 發表

個醫生又同你講: 之前從無人試過呢隻大陸制既藥,佢哋整出嚟係想俾對面海個女仔食,所以佢都唔想食死你,不過唔代表有效架.
我都唔會試囉.
呢隻藥係由中英兩國合制, 最近連英國都話無問題

引用:
原帖由 caledis 於 2014-7-29 06:24 PM 發表

我當時都講過,唐唐做我支持㗎,係反對689,而呢兩年佢亦完全證實咗我當時唔想佢做係極有先見之明。
根本任何人做既結果都係 : 另一個人做更好.

引用:
原帖由 caledis 於 2014-7-29 08:35 PM 發表

我都唔會試囉.
起碼隻大陸藥冇唔得既紀錄,
但隻美國藥唔得既紀錄就多羅羅囉.

不過............咁諗都啱既.
中國藥99%成功,--->我就係果1%失敗者.
美國藥99%失敗,--->我會係果1%成功的.

中國一次意外事故 ---> 冰山一角,陸續有來.
美國一次意外事故 ---> 萬年一遇極為罕有的個別事件.

呢D標準,見慣O架啦.

引用:
原帖由 路過的人_甲 於 2014-7-29 09:49 PM 發表

起碼隻大陸藥冇唔得既紀錄,
但隻美國藥唔得既紀錄就多羅羅囉.

不過............咁諗都啱既.
中國藥99%成功,--->我就係果1%失敗者.
美國藥99%失敗,--->我會係果1%成功的.

中國一次意外事故 ---> 冰 ...
美國果隻有好成功嘅例子喎。

引用:
原帖由 thank777thank77 於 2014-7-29 10:23 PM 發表

1) 但美國那隻用在中國, 則是嚴重失敗收場
即是中國歷史最垃圾政權中華民國

2) 但美國那隻, 則用在亞洲及發展中國家, 又是嚴重失敗收場
菲律賓, 泰國, 印尼

3) 但美國那隻, 用於未發達國家, 又是嚴重失敗 ...
1。嚴重失敗收場主因係有人「勾結外部勢力」推翻中央政府。2。日本唔係東亞?戰後日本嘅一片焦土,人口斷層,到80年代短短幾十年嘅經濟奇蹟又點解?

引用:
原帖由 thank777thank77 於 2014-7-29 10:35 PM 發表

1) 1912年中華民國已經是行緊西方民主, 那時有中共嗎?????????????????????????

2) 日本的起家是工業改革, 軍國主義, 向東式侵略..
及後才用上""民主""

日本在二戰受的害及破壞遠不及中國..
加上日本 ...
1。 中共1921創黨,一直勾結外部勢力,意圖推翻中央政府。

2。日本在二戰受的害及破壞遠不及中國? 全國嘅工業設施大部分遭摧毀,兩個大城市寸草不生,糧食極度短缺...

引用:
原帖由 caledis 於 2014-7-29 10:29 PM 發表

1。嚴重失敗收場主因係有人「勾結外部勢力」推翻中央政府。2。日本唔係東亞?戰後日本嘅一片焦土,人口斷層,到80年代短短幾十年嘅經濟奇蹟又點解?
中國無民主都可以有經濟奇蹟,又點解呢

引用:
原帖由 caledis 於 2014-7-29 10:29 PM 發表 1。嚴重失敗收場主因係有人「勾結外部勢力」推翻中央政府。2。日本唔係東亞?戰後日本嘅一片焦土,人口斷層,到80年代短短幾十年嘅經濟奇蹟又點解?
你對中華民國有咩評論?

中華民國係敗於自己手, 做得非常差
保唔到民生, 有咩天大理念都無用

引用:
原帖由 thank777thank77 於 2014-7-29 10:36 PM 發表 反西式民主, 我是網上最強硬一位, 堅定反西式民主.. ... 亦有大把論點, 資料, 歷史等列出網友們, 有興趣的, 歡迎拿來一用... ... .
師兄, 你點睇民主?

古今中外,
民主獨裁.
最終話事的是 ----> $

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]