• 瀏覽: 38,470
  • 回覆: 465
  • 追帖: 2
毛毛口材了得,中英俱佳。good reasoning, logically.
今次佢點答?

引用:
原帖由 superrich 於 2014-7-23 04:06 PM 發表
包括香港文匯報等多份報章揭露了壹傳媒集團主席黎智英(肥佬黎)巨額「泵水」亂港後,黎智英昨日不得不承認曾經向有關人士捐款,但就聲言自己用自己賺來的錢來「推動社會有益的事,有什麼錯。」儘管肥佬黎說得「光明 ...
記者應該打蛇隨棍上, 跟進佢有無緍外情, 又多單娛樂新聞.

引用:
原帖由 superrich 於 2014-7-23 04:06 PM 發表
包括香港文匯報等多份報章揭露了壹傳媒集團主席黎智英(肥佬黎)巨額「泵水」亂港後,黎智英昨日不得不承認曾經向有關人士捐款,但就聲言自己用自己賺來的錢來「推動社會有益的事,有什麼錯。」儘管肥佬黎說得「光明 ...毛孟靜否認  躲洗手間「避難」 被指「收過錢」的公民黨議員毛孟靜,在回應記者提問時否認有此一事,在眾記者追訪下,她居然一度逃到洗手間「避難」。記者留守洗手間門外等候,毛孟靜最終要步出洗手間面對傳媒,但就語無倫次地說:「你們這樣問,就如問我有沒有婚外情,現在有沒有婚外情,未來有沒有,我如何回答你呢?」  
巫婆殘厠傻了,點解巫婆個戰友范國規唔出黎護佢既?

引用:
原帖由 牛二之星 於 2014-7-23 04:38 PM 發表
笑死~女人去女廁,唔通入男廁咩!用下腦啦,文匯記者
用下腦啦,避難呀,唔通去男廁咩,避難避到去男廁咪仲笑鬼死你。

引用:
原帖由 aasystem 於 2014-7-23 04:41 PM 發表

屎橋。

比人抹黑仲咁好聲氣。

http://news.tvb.com/local/53cf739b6db28ce607000002/    看片

毛孟靜:沒接受黎智英捐款

毛孟靜稱:「我覺得他是閒談之間隨口說的,我不覺得他說我有做過這件事」,她又指這是墮入陷阱,因為每日有新鮮材料就可以分散注意力把其他比較重要的事忘記。她說:「我昨天已這樣說,我再說一次,2012年4月我沒有收到任何來自這位黎先生的任何捐款。整個是一個抹黑的行動,主要是針對『佔中』」。 ...
"2012年4月冇收過"
又用語言偽術呢招?

做咩做左過街老鼠~又正字打鴨, 系肥佬迫你收錢?

引用:
原帖由 superrich 於 2014-7-23 04:06 PM 發表 包括香港文匯報等多份報章揭露了壹傳媒集團主席黎智英(肥佬黎)巨額「泵水」亂港後,黎智英昨日不得不承認曾經向有關人士捐款,但就聲言自己用自己賺來的錢來「推動社會有益的事,有什麼錯。」儘管肥佬黎說得「光明 ...
主播好靚女但鏡頭一轉去個巫婆到嚇能死人

引用:
原帖由 無憂無悔 於 2014-7-23 05:15 PM 發表

巫婆殘厠傻了,點解巫婆個戰友范國規唔出黎護佢既?
無分錢比 范國規 阿!

引用:
原帖由 aasystem 於 2014-7-23 05:11 PM 發表
毛孟靜稱:我覺得他是閒談之間隨口說的,我不覺得他說我有做過這件事。

http://news.tvb.com/local/53cf64f36db28cf707000005/     00:35-00:48 聽清楚肥佬黎講

連肥佬黎都承認, 咁即係話毛孟靜.......... "講大話".........!!!!

巫婆:車, 做撚左咁撚多野, 收得肥佬雞碎咁多, 點撚算當收過呀,  你叫佢俾多20球我先算有收架. 你地班仆街, 死開啦.

巫婆咁講即係話肥肉黎抺黑她及肥肉黎反佔中的嗎?
嗅西巫婆知吾知自己講嘜嘢?

身有屎

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]