• 瀏覽: 6,722
  • 回覆: 91
民建聯與建制派佔據立法會的大多數多年.
在不同的爭議性議案上不以市民利益為先,
祇以政權為依歸.
由於有民建聯, 建制派一群冇思想既打手.
好多唔合理, 唔公平既議案都一一獲得通過.
膠鐵在西九 延期, 超支, 影響其它工程進展,
領會出售商場,  小小商戶冇運行,
一簽多行,  強國人入侵特區,
特首選舉, 選出隻狼
開發東北.......拆老人院,
惡果漸漸浮現, 港人受苦.

受苦 ????  ..... 公司生意好好 .... 苦在那裡

引用:
原帖由 injecter 於 2014-6-3 10:12 AM 發表
祇以政權為依歸.
膠鐵在西九 延期, 超支, 影 ...
膠鐵在西九 延期, 超支, 影響其它工程進展,
呵.因為建制所以西九延期超支................
領會出售商場,  小小商戶冇運行,
資本主意.商業政府本來就唔應該理.因為由政府所管理商場點會管得好.只會枉花立稅錢(有啲政府街市可以幾十年都唔加租...幾百蚊一個舖.................
一簽多行,  強國人入侵特區,
貴兄可能當時未出世唔知一簽多行由來
特首選舉, 選出隻狼
港英無得選啲人又唔吵吵鬧鬧
開發東北.......拆老人院,
乜都唔拆.香港依家仲係魚港.香港人仲係食咸魚.點養到香人好食好住.啲老野唔可以去其他老人院?????
惡果漸漸浮現, 港人受苦.
我無苦.最苦都係米國印銀紙搞到反大陸食雞貴哂

引用:
原帖由 injecter 於 2014-6-3 10:12 AM 發表
祇以政權為依歸.
膠鐵在西九 延期, 超支, 影 ...
有排香港人受。

引用:
原帖由 kock7004 於 2014-6-3 10:53 AM 發表

有排香港人受。
無能力的人 .... 當然大把苦等住吃喇

引用:
原帖由 kock7004 於 2014-6-3 10:53 AM 發表

有排香港人受。
貴兄受過何苦

引用:
原帖由 kkkooopp 於 2014-6-3 11:03 AM 發表
貴兄受過何苦
香港日漸被共匪沉淪之苦。被困逼於狼特大話治港之苦。大陸自由行亂港之苦。被強行回歸大陸暴政之苦。眼見劣幣驅逐良幣無法改變之苦。感受到天地不仁,黨官以人民為芻狗之苦。

ps︰受夠未?

引用:
原帖由 kock7004 於 2014-6-3 11:22 AM 發表

香港日漸被共匪沉淪之苦。被困逼於狼特大話治港之苦。大陸自由行亂港之苦。被強行回歸大陸暴政之苦。眼見劣幣驅逐良幣無法改變之苦。感受到天地不仁,黨官以人民為芻狗之苦。

ps︰受夠未?
哇 ... 咁苦 ..... 我係你就揭竿喇 ..... 仲等乜呀 ..... 哈哈 .

引用:
原帖由 kock7004 於 2014-6-3 11:22 AM 發表

ps︰受夠未?
利害利害貴兄之苦何等虛幻............

正! 我會繼續投票俾民建聯,等你地班廢物繼續受苦!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]