• 瀏覽: 6,379
  • 回覆: 132
引用:
原帖由 最愛沈大c07 於 2014-4-23 12:49 PM 發表

唔黎香港買野? 最好啦! 冇左你地掃貨, 香港物價平番好多囉~
唔供牛供水? 你問左廣東省既貪官未呀? 你知唔知佢地撈左幾多油水先?
沒有這些錢, 我國偉大高官那有錢去買你們的房和外國的包, 我們現在醒了, 不會再用人民的錢去供養這些外國牌子, 錢不外流, 我國的B, 以後只要36蒙牛的奶

我這樣才是真心愛國愛黨

係就趁早,皆大歡喜。

以後假期落銅記唔使再俾旅行喼碌腳,有餐安樂茶飯食吓!

引用:
原帖由 donotforgive48 於 2014-4-23 10:58 AM 發表
昨日POST 俾人刪左,今次係新聞LA,再出。大陸人如果61做唔到,就正無恥
希望各位頂返個 PSOT 上頂...
刪帖河蟹咁狗?!
我今早望過都超過一千二百回帖喇。
😠

Support !

捨得做未呀!d觀眾等到好心急呀!

入境署做野。6月1日後禁止大陸人入境。

大睦人要做上帝,港人不要胡天胡帝的大陸人!

引用:
原帖由 臭狐佬出沒注意 於 2014-4-23 01:29 PM 發表
我等你地消息啊,香檳都未開。
天涯原貼 "中國人沒人性:大陸小孩尿急在香港街頭小便 父母與港人衝突(圖)"
為求迫真, 用 Google Translate 變殘體字!

完成品

Register A/C 教學:
1) 買張 Prepaid SIM,
2) 打名, 打密碼, 入email, prepaid SIM 電話
3) 佢會俾個 no. 你, 要你 send SMS (內容係五個數字) 去個大陸no. "+86xxxxxxxxxxx" verify
4) 用手機send SMS, 入左佢要求o個五個數字, 然後打 "+86xxxxxxxxxxx"
5) 佢收到 SMS後會自動 Activate!
作者:霸氣獨忍 時間:2014-04-22 22:06:03
  @田彼南山 1474樓 2014-04-22 21:54:44
  也許香港有法律,但的確沒人性。片中那個香港小男人真氣炸了我,醜陋的香港人。
  -----------------------------

對!我們一于抵制傻逼香港人,不去香港旅遊!死也不去,看你們怎辦!!

我聯同一班同志已用盡一切方法呼籲我國偉大人民不要來這個臭逼香港, 我看你們沒有我國自由行會怎樣

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]