• 瀏覽: 23,263
  • 回覆: 250
  • 追帖: 1
拿拿拿....分贓唔"雲"啦

上次碼頭工潮有咁多咩?師兄請提供多d資料

1989年,李卓人帶著香港人捐出既千萬元捐款上京,回到香港斗零都無,李卓人從來無正式交代,佢話俾公安沒收,但收據只係沒收左百幾萬

當年我有份捐錢,李卓人要解釋

引用:
原帖由 抵死帝國2 於 2014-4-22 14:12 發表
佢之前都同天安門老母爭做64教主啦

共同目標咪又係揾尻笨柒

引用:
原帖由 ussob 於 2014-4-22 01:53 PM 發表
最近仲買物業起紀念館,日常開支使費好大架!

怎會,紀念館內沒捐款箱嗎?

引用:
原帖由 ussob 於 2014-4-22 01:28 PM 發表
http://www2.hkej.com/instantnews/current/article/364604/%E6%9D%8E%E5%8D%93%E4%BA%BA%E6%89%B9%E6%9F%B4%E7%8E%B2:%E5%90%91%E5%A4%A9%E5%AE%89%E9%96%80%E6%AF%8D%E8%A6%AA%E5%82%B7%E5%8F%A3%E7%81%91%E9%B9 ...
64飯之狗咬狗

六四巳經變成六四分賬。
聞屎黨要揾錢又扮烈士,但又唔洗反攻大陸,淨係齊up用鳩笠。

引用:
原帖由 RTruth 於 2014-4-22 02:06 PM 發表
柴玲又真係唔啱 。都講左好多次,天安門冇死過一個學生,何來血流成河?
如果係嘅話,咁多人死又唔見呀牛奶開浠,踩O,包同,肥佬方,許第1.....1隻2隻高幹,高幹子弟死

當然有!每6.4步一個籌款箱
記著,紀念館開支好大的!

引用:
原帖由 中了民主毒 於 2014-4-22 02:16 PM 發表

怎會,紀念館內沒捐款箱嗎?
當然有!每6.4步一個籌款箱
記著,紀念館開支好大的!

DLLM 64仁!

附件

Lee Check Yan 89 letter.jpg(69.81 KB)

Lee Check Yan 89 letter.jpg

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]