• 瀏覽: 17,377
  • 回覆: 138
引用:
原帖由 國資委 於 2014-4-15 11:49 PM 發表

用頭髮做豉油? 你做俾我睇喇! 人地用頭髮做豉油係笑話黎, April Fool新聞當真嘢黎講?
係啊,同8964一樣,都係april fool

引用:
原帖由 looseman2 於 2014-4-15 11:51 PM 發表

轉基因飼料導致豬患胃炎機率增加事件

由澳大利亞和美國研究人員進行的新研究顯示,由轉基因飼料餵養的豬的胃炎發病率遠高於傳統飼料餵養的豬。不過實驗太多缺陷,包括發表的期刊並沒有影響因子 ...
”不過實驗太多缺陷,包括發表的期刊並沒有影響因子,實驗統計方法錯誤等“

話語權係美國佬度, 你做幾多實驗證明, 最後都有辦法否定你! 因為大美國有全世界最多既科研人材, 無人可以多過佢!

引用:
原帖由 goddamn123 於 2014-4-15 11:53 PM 發表
係啊,同8964一樣,都係april fool
8964?

引用:
原帖由 國資委 於 2014-4-15 11:54 PM 發表

8964?
april fool黎,
唔洗理

引用:
原帖由 戀心2號 於 2014-4-15 11:51 PM 發表
內文太長, 我只係問一條大家唔睇內文又好想知既問題, 到底係大陸定美國~~
諗真d呀, 反應會差好遠架
美國! 所以呢個帖會好快沉!

引用:
原帖由 戀心2號 於 2014-4-16 12:03 AM 發表

唔怪得平時熟口熟面既 ID 唔見啦, 原來係美國
無食力小學雞打手係咁架喇!

美國大把基因改造農產,買左食左唔出奇
包裝真係寫明不含基因改造?

引用:
原帖由 looseman2 於 2014-4-15 09:46 PM 發表
維他百福豆品涉基因改造

含 基 因 改 造 的 食 物 已 悄 悄 滲 入 本 港 市 民 生 活 當 中 。 綠 色 和 平 最 近 委 託 ...
基因改做既食物,存在左好耐啦,不直得大驚小怪

引用:
原帖由 戀心2號 於 2014-4-16 12:21 AM 發表

如果係大陸, 就會變到好出奇, 甚至係人類史上未發生過
大陸對食物要求好高,冇理由冒基因改造既風險,
點似美國

引用:
原帖由 枯燥無味 於 2014-4-16 12:14 AM 發表

基因改做既食物,存在左好耐啦,不直得大驚小怪
週街啲餐廳都用喇!
真係不值得大驚小怪

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]