• 瀏覽: 5,809
  • 回覆: 21
毒果日報最老作, 最右
東方, 太陽, 明報似毒果

文匯, 大公, 商報, is左報

伒有泛民rubbish
無腦死豬西先睇爛果日報
衰在經濟越來越唔好睇。 星島就用免費報趕絕自己。

引用:
原帖由 nklj1 於 2013-7-2 01:44 PM 發表
毒果日報最老作, 最右

毒果已經淪為學生"看圖作文", 日月報明係中立暗地親泛民 (有立場正常, 但唔好扮中立), 方向月亮基本上係垃圾 (睇我簽名), 腥倒係唐營打手, 經濟日報其實係隱形建制派

引用:
原帖由 除褲打羅油 於 2013-7-2 01:51 PM 發表
老作既咪好似壹傳媒咁既下場囉,咪當香港人係白痴 ,無架喇香港

香港嘅傳媒淪為精神假雞蛋毒奶粉地溝油, 大家長期食呢類"精神食糧"有乜下場知道就算

引用:
原帖由 nklj1 於 2013-7-2 13:44 發表
毒果日報最老作, 最右

五年前開始我乜報都唔買除咗經濟、星島,
免費報就乜報都攞除咗爽報。
皆因俾錢買垃圾不智,唔使錢食毒果都係不智。
我地日日要揾食唔得閒上街搞事,唔似有D後生食父母食政府,反父母反政府!
雖然唔得閒我都會教導我D仔女明辨是非,不要為禍社會。

因多個某某大地產商反CY, 而他們常登報紙廣告,
早成為報行大客戶。
而他們有所要求, 報行可以點?

引用:
原帖由 唔識死 於 2013-7-2 10:39 PM 發表

五年前開始我乜報都唔買除咗經濟、星島,
免費報就乜報都攞除咗爽報。
皆因俾錢買垃圾不智,唔使錢食毒果都係不智。
我地日日要揾食唔得閒上街搞事,唔似有D後生食父母食政府,反父母 ...
不爽報我連睇都唔想睇, 因為猥瑣佬陶傑晌開報頭三日寫咗三篇極為猥瑣嘅"s**t on diapers", 令我覺得不爽

引用:
原帖由 jaff053888 於 2013-7-2 10:51 PM 發表
因多個某某大地產商反CY, 而他們常登報紙廣告,
早成為報行大客戶。
而他們有所要求, 報行可以點?
腥倒擺明係地產商打手, 但毒果好似無乜地產商廣告, 而且毒果黎同長江李交惡

我覺得東方日報幾好喎,都幾中立!

引用:
原帖由 何偉濤 於 2013-7-3 09:44 AM 發表

腥倒擺明係地產商打手, 但毒果好似無乜地產商廣告, 而且毒果黎同長江李交惡
其一百佳都不少廣告吧, 還有很多公司呢?

引用:
原帖由 黑色天空下 於 2013-7-3 01:35 PM 發表
我覺得東方日報幾好喎,都幾中立!

毒奶粉同假雞蛋比較 ...

引用:
原帖由 何偉濤 於 2013-7-3 02:16 PM 發表 毒奶粉同假雞蛋比較 ...
我有時睇方向報都有諷刺中國政府 有諷刺香港政府,也有諷刺泛民!

所有報紙每一版, 均有她們的價位的。
當然方向報可左右逢源, 走她們另一路線, 也不為生意的開源。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]