• 瀏覽: 26,118
  • 回覆: 323
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 訟棍公民黨 於 27-7-2012 07:43 PM 發表
http://www.rthk.org.hk/rthk/news/expressnews/20120727/news_20120727_55_858071.htm
... 他 又 說 , 「 學 民 思 潮 」 沒 有 任 何 政 黨 或 組 織 在 幕 後 指 點 , 所 有 行 動 都 是 成 員 開 會 決 定 , 而 資 金 來 源 , 主 要 依 靠 六 四 晚 會 及 七 一 遊 行 的 募 捐 , 並 無 任 何 政 黨 、 組 織 支 持 , 亦 沒 有 計 劃 與 其 他 組 織 結 盟 , 希 望 保 持 90 後 青 年 人 的 獨 立 自 主 。
黃之鋒同學,你聲稱「學民思潮」沒有任何政黨或組織在幕後指點,你的確沒有講大話,原來有密切政黨背景的是你本人,但你作為「學民思潮」召集人,卻完全沒有申報,意圖掩飾,鬼鬼崇崇,你以為可以瞞騙一世嗎?
你咬文嚼字捉字虱的功力,已經超越了狼振英

當你明天會見吳克儉,嚴厲批評他的誠信時,你如何自圓其說?

引用:
原帖由 pj1101hk 於 27-7-2012 07:59 PM 發表
公民黨成功爭取內地孕婦來港產子、外傭居港權系列
今次黃之峰係比主持誘導佢先爆佢父母係公民黨..
根正苗紅

原來佢未學識利申

紅衛兵需要認錯嗎?
引用:
原帖由 cwbguy 於 2012-7-27 09:43 PM 發表

黃之鋒同學,你聲稱「學民思潮」沒有任何政黨或組織在幕後指點,你的確沒有講大話,原來有密切政黨背景的是你本人,但你作為「學民思潮」召集人,卻完全沒有申報,意圖掩飾,鬼鬼崇崇,你以為可以瞞騙一世嗎? : ...

唔怪得之佢講野完全似一個政棍多過學生啦,原來背後有愚弱尾,涼瓜杰教既........

真相........

原來被洗腦既係黃同學, 唔怪之得年紀輕輕, 反中國反得咁落力啦~

引用:
原帖由 lam_km 於 2012-7-27 09:23 PM 發表
真慘!從小就被洗腦。

要洗腦教育 由父母開始

佢已被父母和黨洗腦

懷疑電話被監聽,呢D係思覺失調早期病徵。有病最緊要睇醫生,黃同學請保重身體。

引用:
原帖由 cwbguy 於 2012-7-27 09:43 PM 發表

黃之鋒同學,你聲稱「學民思潮」沒有任何政黨或組織在幕後指點,你的確沒有講大話,原來有密切政黨背景的是你本人,但你作為「學民思潮」召集人,卻完全沒有申報,意圖掩飾,鬼鬼崇崇,你以為可以瞞騙一世嗎? : ...
又唔係做官又唔係做議員做咩要個小朋友申報?

駛唔駛要斷六親

定係爹親娘親,都不及毛主席親

引用:
原帖由 dotdog 於 2012-7-27 10:00 PM 發表
駛唔駛要斷六親

定係爹親娘親,都不及毛主席親

爹親娘親不及攻民黨親!沒有攻民黨就沒有學民思春

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]