• 瀏覽: 26,041
  • 回覆: 323
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 bobbychai 於 2012-7-27 11:02 PM 發表

無錯,梗係唔洗做拿綜援果班先算成功啦

黑社會和貪官都可以千萬身家
係咪好成功?

唔理佢係乜黨,你自問教唔教到你自己的仔女15歲講野就咁有條理先!仲有,我都唔認同公民黨好多決策同提議,但係今次我撐學民思潮班後生,大家唔好先入為主。你地插佢地之前有冇睇過本手冊先?有冇了解過成件事先?我起初都對佢地有的反感,但係了解完成件事,再聽埋佢地0既言論,我反為欣賞香港有呢的咁高質0既學生。點都好過的宅男、公主、皇子。

父母洗腦的最強手段就是不准玩遊戲機。

受左飯民的叛國教育的洗腦係咁架啦

引用:
原帖由 hksarac 於 2012-7-27 11:49 PM 發表
父母係公民黨成員又如何?總比父母係土共中共妖黨成員來得光榮
=============
原來引入賓奴襲港,雙非搶你錢係光榮,怪不得當然汪精衛感到非常光榮。
汪精衛咪民建聯班畜生囉
次次與民為敵,做阿爺隻狗
番大陸、北韓咪搞香港人啦班民建聯畜生

菲律賓公民黨成功洗腦

引用:
原帖由 hksarac 於 2012-7-27 11:49 PM 發表

=============
原來引入賓奴襲港,雙非搶你錢係光榮,怪不得當然汪精衛感到非常光榮。
所以泛民以黑為白的洗腦手段已經無孔不入,
恰恰反證了國民教育是必須的。

引用:
原帖由 suittie2000 於 2012-7-27 08:29 PM 發表

父母係土共中共黨成員又如何?總比父母係食屎偽民成員來得光榮呵!

引用:
原帖由 afternoon 於 2012-7-27 11:53 PM 發表
受左飯民的叛國教育的洗腦係咁架啦
共產黨殺你家人、拆你樓、比毒奶粉你食、唔比你上網你都仲要感謝黨。
國家領導人的家人都有外國藉
你說習近平叛國?
你說鄧小平叛國?
你說溫家寶叛國?
左仔最叛國

引用:
原帖由 Fatba1983 於 2012-7-27 11:56 PM 發表
引用:
原帖由 suittie2000 於 2012-7-27 08:29 PM 發表

父母係土共中共黨成員又如何?總比父母係食屎偽民成員來得光榮呵!
係咩!嘩!乜做共產黨員咁威牙?
係思歪就唔會唔認自己係共產黨員啦

引用:
原帖由 nbatino 於 2012-7-27 11:57 PM 發表

共產黨殺你家人、拆你樓、比毒奶粉你食、唔比你上網你都仲要感謝黨。
國家領導人的家人都有外國藉
你說習近平叛國?
你說鄧小平叛國?
你說溫家寶叛國?
左仔最叛國

http://i1.hk/d/images/r10/mobile ...
今日中國咁飛黃騰逹,係邊個創造架?
當然係共產黨啦...香港回歸祖國懷抱又係邊個促成既呢?
又係共產黨 ....
感謝黨係應該既

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]