• 瀏覽: 195,696
  • 回覆: 2,822
  • 追帖: 4
現在係香港人不喜歡沒有法制的大6a,沖關,有錢大L哂,又五講,9就係9,林嘢講囉同9無分別,所以大街小行小便大便叫正常,似9嘛人叫正道。

哈,回歸十幾年後,香港人變成為在好多大陸人的心中只識攞著數的狗

香港人咁唔鍾意中國人黎香港,內地講一句野又要嘈嘈嘈(定係只係限於香討?)
咁咪嘈政府LO,咪比內地人黎香港自由行LO
下(如果無自由行,香港一早收左皮)(你又估唔估到香港會唔會CUT左自由行?)
飲水思源....香港人真係白痴

引用:
原帖由 征服失敗 於 2012-1-20 12:57 PM 發表
香港人質素真係好差ga!
所以大陸狗都係唔好落黎香港啦!
我認為香港人是素質最差的人

學者吾係話好差,係最差。。。。老實講,自已吾多喜歡用這些笑臉

但今次破例用晒佢

引用:
原帖由 ~可憐蟲*﹏* 於 2012-1-20 01:29 PM 發表
香港人咁唔鍾意中國人黎香港,內地講一句野又要嘈嘈嘈(定係只係限於香討?)
下(如果無自由行,香港一早收左皮)(你又估唔估到香港會唔會CUT左自由行?)
飲水思源....香港人真係 ...
你估香港人在中國消費多
   定大陸人在香港消費多

佢似乎挑戰緊一國兩制喎 ...

引用:
原帖由 woosquads 於 2012-1-20 01:31 PM 發表

你估香港人在中國消費多
   定大陸人在香港消費多
大陸人在香港消費多

引用:
原帖由 ~可憐蟲*﹏* 於 2012-1-20 01:29 PM 發表
飲水思源....香港人真係 ...
嘈左好耐啦
不過政府唔理咋嘛
大肚婆遊行左幾次,政府都唔理啦
而家究竟邊個要飲水思源啊?
人如其名

引用:
原帖由 ~可憐蟲*﹏* 於 2012-1-20 01:33 PM 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=316715697&ptid=17319574]
[/url]

大陸人在香港消費多
錯啊
好心你睇多d報紙新聞啦

幾十年前,冇香港人寄郵包救濟大陸蝗蟲,好多依家自由行嘅大陸人一早瓜哂

講得太好
港人寬己嚴人既心態越黎越嚴重
仲要不知廉恥到唔自我反省仲要賴三賴四
批評人永遠最熱切
俾人批評就發爛渣醜態畢露

on9仔見得多, 呢條x樣真係on9到極點,
響一國兩制下, 香港無需要跟大陸講普通話用簡體字,
廣東話係香港法定語言, 法庭都用,
你唔識廣東話唔識睇繁體,唔該你返去學, 唔好響度9 up....

唔講普通話就係狗, 我諗佢真係中共到上哂腦...自己先係亞爺隻癲狗

引用:
原帖由 五無 於 2012-1-20 01:34 PM 發表
幾十年前,冇香港人寄郵包救濟大陸蝗蟲,好多依家自由行嘅大陸人一早瓜哂
大陸人真係on99
好多人祖先俾共狗批鬥過
包括呢件孔2B的祖先孔子
但今日居然幫共狗舐鞋底!!
孔子真係死唔眼閉

引用:
原帖由 五無 於 2012-1-20 01:34 PM 發表
香港精神是自食其力!   

引用:
原帖由 10201020 於 2012-1-20 01:03 PM 發表
平心而論 雖然孔慶東話說偏激
不過認同佢講法
香港太多英奴了
咪傻,唔鍾意中共唔等於鍾意英國.
香港只鍾意英國保留o既自由法律人權核心價值.
英國政府97後退得好乾淨.要;講鍾意英國.
不如話留戀這核人價值回變質.. 唐英年o既和諧論.. 你就知乜事.

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]