• 瀏覽: 7,031
  • 回覆: 127
http://the-sun.on.cc/cnt/news/20101125/00407_038.html

!!!!
點解咁突然??
華叔希望佢冇事
天氣開始冷老人家就開始有問題
大家都為華叔送止祝福啦

若此老一死,香港政治四大惡便去其一,實在可喜可賀

引用:
原帖由 gizer 於 2010-11-25 07:39 AM 發表
咁黑嘅.....

引用:
原帖由 bearbrickboy 於 2010-11-25 07:20 AM 發表
http://the-sun.on.cc/cnt/news/20101125/00407_038.html

!!!!
點解咁突然??
華叔希望佢冇事

天氣開始冷老人家就開始有問題
大家都為華叔送止祝福啦
癌症. 你知唔知係咩?

引用:
原帖由 bchan77 於 2010-11-25 07:55 AM 發表

你咁黑心嘅.....
小弟實話實說,自古政界遺老不死,政治便難以改革,放之於香港亦然!

引用:
原帖由 gizer 於 2010-11-25 08:12 AM 發表

小弟實話實說,自古政界遺老不死,政治便難以改革,放之於香港亦然!
華叔身無官職又無軍權, 衹是一個時日無多的老人, 洗唔洗甘刻薄

引用:
原帖由 insider2009 於 2010-11-25 08:16 AM 發表
同中共秘密交易 出賣民主 個人好難同情
籍64制造謊言引至當年香港大恐慌達至其政治目的更令人對他憤恨,及後運用政界影響力阻礙香港政治改革為反而反累積其政治本錢,間接令香港政改慢了至小十年。

司徒老狗出賣民主,話我地係豬狗,臨終前都要與共匪為伍

長毛應該係最開心果個啦

引用:
原帖由 gizer 於 2010-11-25 07:39 AM 發表
我只係覺得, 呢班人當年大罵中共玩老人政治, 但係今日香港大部分政黨都出現"老人政治"既問題!

人之將死,其言也善,死前講返句真話,好好咁悔過,一路好走

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]