• 瀏覽: 1,108
  • 回覆: 18
有無 巴打係 大亞灣 買左樓 呀?

引用:
原帖由 最愛沈大帥 於 2010-6-15 09:11 AM 發表
http://cablenews.i-cable.com/webapps/news_video/index.php?news_id=335046&category=

其實大亞灣就好似一個計時炸彈咁,爭在唔知幾時爆啫
哈  哩單新聞 竟然無咩野人理! 唉  

引用:
原帖由 最愛沈大帥 於 2010-6-15 09:28 AM 發表

可能大家都年青, 唔係好知大亞灣有間核電廠, 好接近香港, 如果大洩漏, 香港人兩個鐘頭就會死清...
  依家d通識唔係有教既咩?   大亞灣真係出事  唔好講香港  成個廣東省都好大鑊!  

佢聲稱唔會對公眾造成問題, 但點知真定假呀

講真話隨時被話引起公眾驚慌架喎

香討港男只會關心港女........而已
引用:
原帖由 打雜天使 於 2010-6-15 09:21 AM 發表

哈  哩單新聞 竟然無咩野人理! 唉  

按照以往案例, 全世界的做法都一樣: 一定公開保證無問題, 直到無法再隱瞞為止。

我覺得講太遲, 足足發生左20日先講, 佢老x

無論大事小事, 都應該通報, 人民有知情權

會制造恐慌? 當人民是白痴嗎

引用:
原帖由 打雜天使 於 2010-6-15 09:17 AM 發表
有無 巴打係 大亞灣 買左樓 呀?
淡水應該有

好小事

除非佢地中電班高層同佢地d家人, 全部唔做防範下去核電廠走一轉我才信

天祐中國~~~中國一定無天災人禍!

地震都無死亡人數、名單。。。

何 況 大 亞 灣 核 電 廠 燃 料 棒 微 洩 漏 ???!!!

當年蘇聯 「切爾諾貝爾」出事 , 大家又知唔知呢?

引用:
原帖由 34304 於 2010-6-15 09:44 AM 發表

淡水應該有
淡水 都係 附近

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]