• 瀏覽: 19,244
  • 回覆: 231
http://hk.apple.nextmedia.com/te ... ss_id=20100401&;sec_id=4104&subsec_id=12731&art_id=13884022

你刪人篇稿,反而會有更加多人提,正白痴

我們愛國愛港人士請罷看梁的電影,罷聽梁的歌曲!

引用:
原帖由 mkcarmen 於 2010-4-1 06:31 AM 發表
我們愛國愛港人士請罷看梁的電影,罷聽梁的歌曲!
大陸仔, 要玩野, 走返大陸玩啦, 呢到唔適合你玩, 大家生活在不同世界裡, 生活方式, 做人用標, 道德觀等和你呢類有生命生物係唔同, BYE BYE

有種

是非黑白,各說各法
但冇理由連講下都唔俾

好戲演技的明星!

引用:
原帖由 insider2009 於 2010/4/1 07:53 AM 發表
比起d校長克人只懂奶老共 c眼    依d是清流
呢D 女藝人, 三張幾野, 冇得再上, 志在博宣傳.

引用:
原帖由 信心十足 於 2010-4-1 08:18 AM 發表

你國家,喪盡天良 無法無天
你咁愛國屎來香港做乜?
佢唔係愛國
佢係愛黨
仲要係愛共產黨d錢
d錢透過貪污 剝奪中國人權利而得黎嘅

引用:
原帖由 kingofsex 於 2010-4-1 09:31 AM 發表

你咁回樓上,即係話校長克人兩仔爺廢到連果50%博嘅機會都冇, 要100% 舐硬先可生存?~   
咁咪仲衰過中女琪 ??

引用:
原帖由 kingofsex 於 2010-4-1 09:31 AM 發表

唔係 應該背後受外國反華勢力操縱

嘩!乜你咁嘅,開口埋口都講食屎嘅,做乜你成日都講食屎呀?唔通真系好好食,所以你成日都講食屎喎,系唔系咁呀?

做乜你啲成語咁差呀?成語唔系咁用喎,唔識我就教吓你喎,你點可以講你國家咁講呀?現今中華人民共和國系全世界承認唯人嘅中國,重系聯合國五大理事國喎,乜你唔知呀?乜你唔系中國人呀?

同埋自古以來大中華人民共和國系自古以來最好同最強嘅朝代呀,好似今次南北百年難得一遇大旱,我地大中華人民共和國都可以做到冇一個人因為天旱而死喎,所以你講嘅喪盡天良同無法無天系唔成立喎,知冇!
引用:
原帖由 信心十足 於 2010-3-31 07:18 PM 發表

你國家,喪盡天良 無法無天
你咁愛國屎來香港做乜?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]