註冊 登入

[本港新聞評論] 林子豪「自首」無人理

支持 林子豪

回覆 引用 TOP

連六四頭號通緝犯想返去自首都唔敢比佢入境,點會理你一個記者,中共仲話以法治國,咪笑死人喇

回覆 引用 TOP

中共仲乜仲唔通緝林子豪!!!

邪共旗下QQ肥企鵝率領五毛軍將香土完全佔領

香土已淪為邪共喉舌!!!

回覆 引用 TOP

神已經寬恕左你嘞...............

回覆 引用 TOP

煽動群眾鬧事WO!點解唔拉佢嘅!
又話依法治國!挑!

回覆 引用 TOP

我地中國仍是泱泱大國,六四那些貪生怕死之輩,佢地咁想去外國生活囉,咁就等佢地班六四鼠輩永留海外,客死他鄉囉,還定佢地都咁唔喜歡祖國喎
引用:
原帖由 cc4321 於 2009-9-10 08:11 PM 發表

連六四頭號通緝犯想返去自首都唔敢比佢入境,點會理你一個記者,中共仲話以法治國,咪笑死人喇

回覆 引用 TOP

揾錯對口單位

林子豪應該走去公安局自首 ,要當住公安局局長面前舉手 ,我對唔住國家 對唔住新疆市民 對唔住新疆治安當局 ............ !

回覆 引用 TOP

中國作為一個超級大國,林子豪呢啲咁嘅無名小輩,拉佢就給人口實,話中國作為一個超級大國,連這個無知愚民小記都要拉,所以中國都不用去拉這個愚民了,只不過就是將他回鄉証作廢,永不准入中國任何境內,同時又將無記同Now一齊禁止在中國國內所有採訪一年,同時亦禁止其下藝人不可以在國內任何綜藝節同劇集電影內出現,咁樣就是超級大國所為了!這就是殺一警百呀!
引用:
原帖由 uk2006 於 2009-9-10 08:19 PM 發表

煽動群眾鬧事WO!點解唔拉佢嘅!
又話依法治國!挑!

回覆 引用 TOP

support 林子豪

回覆 引用 TOP

從衆多新聞來源  剩係見到三個人坐係地下  身上瘀傷不知從何而來
親者說  武警為咗保護記者人身安全  叫佢哋離開  記者唔聽話  武警強制性執行  引發推撞瘀傷
仇者話  武警助紂為弱  阻新聞自由  暴打記者  引致嚴重受傷  

羅生門

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 20090808 於 2009-9-11 09:03 AM 發表

http://hk.apple.nextmedia.com/template/apple/art_main.php?&iss_id=20090911&sec_id=4104&art_id=13197428

林子豪提問時,除了直接問外交部發言人姜瑜,有否收到烏魯木齊當局有關毆打香港記者的調查報告,是否 ...
真係有D鳩唔搭柒

回覆 引用 TOP

支持林子豪

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 wily001 於 2009-9-11 09:12 AM 發表

中共仲乜仲唔通緝林子豪!!!
哈哈~趕佢返香港,再沒收佢張回鄉卡,之後再通緝佢

總版規
[五] 嚴禁使用過大或不雅成份的簽名或頭像圖片
內容必須合乎上述四項規則之標準,頭像圖片最大值為 120 x 120像素,簽名圖片高度限制為 300像素,圖片加文字同樣以此標準計算,
違者會交由管理員或超級版主刪除個人簽名檔,警告無效或張貼不雅成份的圖片或文字,會即時禁訪不作通知。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。