標題: 湯家驊資深大律師俾現任立法會議員郭榮鏗大律師狂寸笑撚死我! [打印本頁]

作者: lindachung4ever

作者: Bengal_267     時間: 2017-4-4 11:17

垃圾毒果報白能痴
作者: hkscholar     時間: 2017-4-4 15:27

支持湯

作者: hkguy001     時間: 2017-4-5 11:38

中央信任只有一票 0和1 就是0% 和100%的分別

港人信任永遠只是一個7XX萬的比例 , 以你立法會選舉評估只是60-40% , 其實議員特首二人職能不同 , 並不能比較 , 那我可以換區議會結果來說嗎?

就算我當是立法會結果放在二份考卷一起考慮
一號考生卷一100分 , 卷二40分
二號考生卷一0分 , 卷二60分

你是老闆你會選那個? 或者我再諷刺泛民一下
上次考試
唐英年卷一100分 , 卷二30分
梁振英卷一也是100分 , 卷二50分
那泛民不跟民意什麼也不投不就很可笑了?

作者: 菲律賓凸警

作者: 春天綠色主角

作者: so5472     時間: 2017-4-9 18:35

郭榮鏗是香港之恥,佰份之九十九香港人認為的。網上的言論係真心的。
作者: opclk1

作者: fb5602382     時間: 2017-4-14 01:33

民主思路增加派參選區議員及立法會議員
作者: 我屋企做乜     時間: 2017-4-21 07:41

樓主去咗邊?

作者: 我屋企做乜     時間: 2017-4-21 15:07

引用:
原帖由 lindachung4ever 於 2017-4-21 10:27 AM 發表

去咗睇吓李柱銘資深大律師會唔會被釘牌!

http://orientaldaily.on.cc/cnt/news/20170420/00176_032.html

李柱銘遭質疑違專業操守

樓主Bar嚟?冇cases都緊貼相關新聞好勤力 到時接晒李柱銘啲嘢佢

作者: henrypottinger

作者: 邪童非     時間: 2017-11-4 06:42

咁就死得啦 郭生, 你支持既都香9左, 香港人又要等你抗爭幾年呀, 無撚用