標題: 若林鄭當選係咪會有佔領行動? [打印本頁]

作者: 亂9咁ban人     時間: 2017-3-20 11:52

大妖話過689連任就會發動佔領行動2.0,依家睇情況689 2.0當選在即,黃絲們準備好訓街未?

義士名句:革命梗係有人做前線,有人做後勤,後勤有我搞掂,前線靠哂你地啦
作者: lolokkiman     時間: 2017-3-20 12:00

重判左幾個,D王C深潛啦
作者: vanga     時間: 2017-3-20 12:20

好呀, 來喇
作者: tkgb1981     時間: 2017-3-20 12:25

系就要快
作者: freddieking     時間: 2017-3-20 18:34

又瞓街?上次用剩嘅環保袋可以攞番出嚟用
作者: lun12lun12     時間: 2017-3-20 18:37

引用:
原帖由 vanga 於 2017-3-20 12:20 PM 發表
好呀, 來喇

再來的

一定見血

很期待

周融, 建制群眾, 黑幫, 警察,鄉事, 等
磨刀霍霍

平暴有功
作者: theyuen2000     時間: 2017-3-20 18:59

入左幾支紐西蘭CLOUDY BAY
再加幾包薯片等睇戲
作者: 2006Win_Cat     時間: 2017-3-20 20:15

冇膽黃絲9縮啦而家要坐喎
作者: papaj     時間: 2017-3-20 20:21

唔怕你精,唔怕你呆,只怕你唔來!
作者: keithyiuchipan     時間: 2017-3-20 20:34

出來送死一定唔係攪事班賤人, 他們要的是真正的熱血人士流血, 藉他們的血讓自己得益. 佔中時沒有流血令他們死心不息, 什麼CY2.0當選有暴動, 算不算恐嚇?
作者: smart889     時間: 2017-3-20 23:06

泛民成日叫中央釋出善意,自己又不斷鬥氣,玩抹黑,反對自己贊成的事情,咁精神分裂的玩意,黃絲真係玩得好過癮,以後唔好叫人修補撕裂,團結社會,你哋冇資格,你哋本身就係撕裂的始作俑者。
作者: 亂9咁ban人     時間: 2017-3-21 00:10

引用:
原帖由 smart889 於 2017-3-20 11:06 PM 發表
泛民成日叫中央釋出善意,自己又不斷鬥氣,玩抹黑,反對自己贊成的事情,咁精神分裂的玩意,黃絲真係玩得好過癮,以後唔好叫人修補撕裂,團結社會,你哋冇資格,你哋本身就係撕裂的始作俑者。
黃絲:如果唔係689,我地駛咁樣
作者: 亞里亞巴.     時間: 2017-3-21 00:20

驚你班走狗唔敢乍!

圖片附件: 1490026845092.jpg (2017-3-21 00:20, 33.94 KB) / 該附件被下載次數 8

作者: 好仔反佔中     時間: 2017-3-21 01:24

坐言起行,黃屍快D行動啦,我地中國香港人等睇你地點樣仆街死架
作者: navyseals     時間: 2017-3-21 03:23

佔領行動
此情不再了
作者: 亂9咁ban人     時間: 2017-3-21 08:30

引用:
原帖由 好仔反佔中 於 2017-3-21 01:24 AM 發表
坐言起行,黃屍快D行動啦,我地中國香港人等睇你地點樣仆街死架
我都買左幾筒品x等睇戲
作者: pp49pp     時間: 2017-3-21 09:24

沒有人頭落地不是革命,佔中的只是一班無胆匪類,帶頭的縮頭烏龜,注定失敗。
作者: vanga     時間: 2017-3-21 09:54

引用:
原帖由 pp49pp 於 2017-3-21 09:24 AM 發表
沒有人頭落地不是革命,佔中的只是一班無胆匪類,帶頭的縮頭烏龜,注定失敗。
very correct

共產黨錫晒
作者: lun12lun12     時間: 2017-3-21 10:00

引用:
原帖由 vanga 於 2017-3-21 09:54 AM 發表

共產黨錫晒
香港庫房及賣東江水的中共

錫晒他們
作者: vanga     時間: 2017-3-21 10:01

引用:
原帖由 lun12lun12 於 2017-3-21 10:00 AM 發表

香港庫房及賣東江水的中共

錫晒他們
愛國愛黨愛共軍 ... 當然抵錫
作者: pp49pp     時間: 2017-3-21 10:21

引用:
原帖由 vanga 於 2017-3-21 09:54 AM 發表

共產黨錫晒
香港沒有共產黨,大陸的共產黨是私產黨。
只有北韓才是,你去吧!小肥恩錫晒你。
作者: vanga     時間: 2017-3-21 10:32

引用:
原帖由 pp49pp 於 2017-3-21 10:21 AM 發表

香港沒有共產黨,大陸的共產黨是私產黨。
只有北韓才是,你去吧!小肥恩錫晒你。
你在香港, 做共產黨傀儡政權統治下的乖乖甜心
循規蹈矩
不敢反抗
共產黨當然錫晒你喇
作者: Df21d     時間: 2017-3-21 16:24

佔領2.0…女就我食……監就你坐!好!
作者: nosbig82     時間: 2017-3-21 18:15

都龜縮晒啦
作者: 將軍抽兵!     時間: 2017-3-22 03:07

引用:
原帖由 2006Win_Cat 於 2017-3-20 08:15 PM 發表
冇膽黃絲9縮啦而家要坐喎
唔會咁放肆架啦...
作者: pp49pp     時間: 2017-3-22 14:50

引用:
原帖由 vanga 於 2017-3-21 10:32 AM 發表

你在香港, 做共產黨傀儡政權統治下的乖乖甜心
循規蹈矩
不敢反抗
共產黨當然錫晒你喇
你係香港揾間共產黨支部睇吓。
有邊個高官話自己係黨員呢?
你都係去北韓揾小金啦。
作者: vanga     時間: 2017-3-22 16:41

引用:
原帖由 pp49pp 於 2017-3-22 02:50 PM 發表

你係香港揾間共產黨支部睇吓。
有邊個高官話自己係黨員呢?
你都係去北韓揾小金啦。
哈哈 ... 即係你都認為佢地係 9 up 喇

你果然係共產黨的乖乖甜心
引用:
香港本土化運動

... 認為香港特別行政區政府是中國在香港管治的傀儡政權,僅代表中共行使及執政,所作所為並不代表香港人的價值觀 ...  

作者: 青青草     時間: 2017-3-22 16:53

引用:
原帖由 nosbig82 於 2017-3-21 06:15 PM 發表
都龜縮晒啦
老曾最福街係拿住呃左500萬眾壽,1 毫子都吾捨得冼,留番俾老婆同仔,福街你宣傳吾幫襯電視同報纸,d 錢又帶吾倒入棺材你,好心你老曾起碼攞100萬黎香討買廣告宣傅下喇!!!老曾早前提出的「為6成市民提供公營房屋」,當被追問何時實現時,老曾卻顧左右而言他,承認5年一定不可能達到,就是10年也未必可以,但仍堅持6成公營房屋的比例健康,私營市場亦有發展空間。將這種不能兌現的空頭支票寫在自己的政綱內,那不就是赤裸裸的欺騙嗎? 如果老曾甘心情願成為泛民的代理人,那他必然會因背叛自己的誓言,出賣700萬人的利益而受到多方面的譴責。如果他履行特首的職責,忠實執行基本法,那必然會和泛民產生根本利益衝突!!!

老曾只要你投我票,我就滿足你的政治條件,喪失了應有的政治品格。優柔寡斷、左右搖擺、畏首畏尾、見風使舵變成豬八戒照鏡子,兩面不是人,對老曾他個人的聲譽與政治前途更有毀滅性打擊

主300+約50隻狗幕後老闆是黎痴英,甘黎痴英命令呢50隻狗行就行,吠就吠,明無!黎智英為曾俊華「黃」袍加身,命令民主300+約50隻狗不能再支持胡國興,一定要把票集中在老細欽點的曾俊華身上,全力迫使胡國興退選。所以黎智英捏造事實,炮製了胡國興是共產黨的卧底追殺令,一定要把胡國興判處死刑,把曾俊華捧為民望第一的行政長官候選人,把不投票給曾俊華的選委都扣上向阿爺屈膝的賣港分子!!!

黎智英拿雞毛當令箭,要顯示他呼風喚雨,要欽點誰上位誰就上位的能量,黎智英像獨裁者一樣,強令反對派的支持者一定要投票給曾俊華,剝奪了反對派陣營裏面憑着自由意志進行投票的自由,踐踏了不同派別可以發言的民主!!!

黎智英把欽點變成民意,弄虛作假,這根本就不是什麼真普選,而是操縱選舉!!!!!!更加說明支持曾俊華的民意,是一個笑話!!!!!!

港近年之所以越來越政治化、越來越撕裂,根本上是拜黎痴英、反對派民主黨和他們背後的外部勢力所賜。老Hea曾以自己可以團結香港自居,而為他「造王」的人卻是撕裂香港的罪魁禍首黎痴英,這充分證明老Hea曾團結香港、修補撕裂是欺騙選委和市民的謊言!!!

黎痴英及其操控的傳媒集團,在外部勢力的支持下,反中亂港不遺餘力,2014年出錢出力撐違法「佔中」,煽動市民參與違法活動,黎痴英自己更曾親自上街遊行;面對「港獨」分子衝擊立法會,蘋果千方百計為其護航,又竭力反對人大釋法,替「港獨」分子搖旗吶喊。黎痴英還出錢資助反對派政黨政客,被揭發向包括公民黨、民主黨、工黨及社民連等反對派政黨捐款數千萬元,以此操控這些政黨,讓他們成為亂港的代理人。對香港日益撕裂,政爭無日無之,發展停滯不前,黎智英難辭其咎。

民主黨班柒頭說,為什麼給老曾?因為老曾死蠢,不論是否參選特首,這都是一種羞辱。泛民班柒頭說老曾不乖,所以要懲罰他,直到他轉變為止。反對派以為手中有票就可以肆意取笑他人,任何有志氣有風骨者,面對如此情況都當斷然作出回應。但至今市民沒有看到曾俊華及其團隊的任何作為但環顧世界各地,在政壇上被如此公開的辱罵,要麼當事人道歉,要麼反擊,要麼聲明,絕不會如現在這種9情況!!曾俊華已做了傀儡2.0!承傳了泛民的陰毒招數,對香港有破壞無建設。啱晒泛民的要求!反中亂港,不從政積民生入手,只懂煽動仇恨,製造撕裂,只識吹水,禍港害民。比你做特首,公務員受苦,泛民猖狂,香港有難!!!

作者: 傷心尋回犬     時間: 2017-3-22 18:38

引用:
原帖由 lun12lun12 於 2017-3-20 18:37 發表

再來的

一定見血

很期待

周融, 建制群眾, 黑幫, 警察,鄉事, 等
磨刀霍霍

平暴有功
仲有借機收拾假法狗
俾警察報打狗七雄之仇
作者: aryung9828     時間: 2017-3-22 19:20

本來係,點知斷左美國狗糧後,暴徒開始要入獄了,情況可能有變。
作者: 亂9咁ban人     時間: 2017-3-23 10:36

依家好似密謀緊325佔中2.0,黃絲千奇唔好忘記初葱,我支持你地上街
作者: lun12lun12     時間: 2017-3-23 10:39

引用:
原帖由 aryung9828 於 2017-3-22 07:20 PM 發表
本來係,點知斷左美國狗糧後,暴徒開始要入獄了,情況可能有變。
根本從來沒有越打壓越反抗

梁天琦自認懦怕事,收晒聲
作者: pp49pp     時間: 2017-3-23 10:44

引用:
原帖由 vanga 於 2017-3-22 04:41 PM 發表

哈哈 ... 即係你都認為佢地係 9 up 喇

你果然係共產黨的乖乖甜心

係你鳩嗡啦!
香港冇共產黨呀,你都係返大陸啦。
作者: vanga     時間: 2017-3-23 10:50

引用:
原帖由 pp49pp 於 2017-3-23 10:44 AM 發表

係你鳩嗡啦!
那糞民口中所謂的西環是什麼 ?
新圍軍營裡面的難道是國軍 ?

哈哈 ...
作者: 亂9咁ban人     時間: 2017-3-23 10:54

引用:
原帖由 pp49pp 於 2017-3-23 10:44 AM 發表

係你鳩嗡啦!
香港冇共產黨?
又話689係地下黨員?
唔通選特首嗰時係,唔連任就唔係?

依家毒媒話緊胡官係共產黨25,你話係唔係
作者: aryung9828     時間: 2017-3-23 10:58

其實話政府打壓佢地,應該係根本無咩香港人理佢地似 d

自製受壓形象,呃班白痴仔跟佢地行

咁你走出去暴動,就當然拉你啦~~

拉入青山都無問題
引用:
原帖由 lun12lun12 於 2017-3-23 10:39 AM 發表

根本從來沒有越打壓越反抗

梁天琦自認懦怕事,收晒聲

作者: 亂9咁ban人     時間: 2017-3-25 12:25

留名等食薯片睇好戲
作者: 亂9咁ban人     時間: 2017-3-26 15:55

黃絲們上街啦,對抗呢個“不公平”選舉結果
作者: AATCF     時間: 2017-3-26 16:36

今次試下訓海啦…