• 瀏覽: 7,471
  • 回覆: 66
+2
你看我們近代兩位的國父都是踩著無數的屍體才上到這個位置故此投身政治要有九成失敗率的打算同埋要有被賣的覺悟🤤🤤🤤🤤🤤

引用:
原帖由 krolik 於 2018-6-26 08:08 AM 發表

台灣仔,啲咁低層次嘅搬龍門,台灣先啱用嗰咋
不敢碰問題重點,只是羣犬狂吠情緒發洩。

引用:
原帖由 石叻 於 2018-6-26 08:38 AM 發表

不敢碰問題重點,只是羣犬狂吠情緒發洩。
咁你又唔好咁樣話自己
台灣人嚟講你都算有自知之名

引用:
原帖由 kwan1516 於 2018-6-26 02:23 AM 發表

師兄算把啦!大家有眼睇既,師兄好心叫對方執好中文寫作技巧及詞語運用能力無意義
睇見對方為拗而拗一而再、再而三的歪理連篇,佢根本不認自己有錯,重好厚面皮拗落去
討論要同同智商的人交流才有價值不值得再與其討論!有些事情,說再多對方都不會明同理解,時間寶貴。 ...
x2
仗義每多屠狗輩,無料都是黃絲人

引用:
原帖由 lawo 於 2018-6-26 01:31 AM 發表

算了.原本都想放過你,去睡了
但面對是非不分的人,我只可以是其是,非其非!
遠的不說,只說旺暴主角,有証有據,法庭和陪審員都盡其本份,作出適當裁決,
但是泛民從無遣責旺暴 (掟磚,襲警,燒的士) 之餘,更加用同情的態度去繼續鼓勵某些人,其心可誅.
擧例,毛婆說梁某人可留美不回港受審,有這樣對罪犯的嗎?釘子健事件,全部泛民議員聯署迫不及待抽水,甚麼叫衣冠禽獸,甚麼叫人面獸心? ...
果個係分身怪,唔駛同佢認真。

戇鳩無極限,成年子女會受父母操縱?

如果可以,689都應該唔會叫個女當街當巷兜巴星隻龍蝦啦。

引用:
原帖由 caledis 於 2018-6-26 10:12 PM 發表
戇鳩無極限,成年子女會受父母操縱?

如果可以,689都應該唔會叫個女當街當巷兜巴星隻龍蝦啦。
戇鳩無極限。。。成年子女都冇腦。。。。問你父母啦

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]