• 瀏覽: 7,875
  • 回覆: 59
引用:
原帖由 人在囧途 於 2018-6-18 05:57 AM 發表

內地很早就報道了啊,傻x。
腐敗全世界都有,但是像內地沒有把腐敗合法化的地方還真的少見。
比如醫療腐敗,歐美包括香港都通過金融保險公司把腐敗徹底合法化了。建築腐敗,看看香港高鐵還有港珠澳大橋,不知道多少人進監獄,香港嗎?
超資超時p事沒有,還可以多分錢。為什麼?合法化腐敗了。 ...
大陸的打貪系有社會主義特色的打貪,姐睇你乜人乜身份先去打,好似做毒奶粉的就吾洗被打,有D似蘇聯色的打貪

班五毛真係好笑,有咩大陸不利消息就撲出嚟護航,有人就話毒果新聞唔可信,點知原來星島同大陸自己都有報導,另一人就話,車,美國只有豆腐渣天橋,狗唔搭八都要轉移視線,不愧為黨其下嘅網絡評論員組織,有晒培訓有晒指導

唔喺掛?連航母都豆腐渣工程。

引用:
原帖由 dutch2009 於 2018-6-18 07:11 AM 發表
唔喺掛?連航母都豆腐渣工程。
都未必有貪,要對付吾系自己友咪話貪污,姐賣毒奶粉咪叫冇貪污

基本上但凡係共產黨都係狗官貪官……中共需要滅亡……

引用:
原帖由 hohehai 於 2018-6-18 07:33 AM 發表
基本上但凡係共產黨都係狗官貪官……中共需要滅亡……
C兄,癹展中國家一般系咁,好難一下子改

引用:
原帖由 myingwin 於 2018-6-18 07:36 AM 發表

C兄,癹展中國家一般系咁,好難一下子改
如果你係大陸居住過,就想中共快啲滅亡啦!有錢就好辦事,冇錢就理jiu你……

引用:
原帖由 hohehai 於 2018-6-18 07:38 AM 發表

如果你係大陸居住過,就想中共快啲滅亡啦!有錢就好辦事,冇錢就理jiu你……
C兄,鈾九佢,佢地接受到咪算,中國D平民幾百來都比D帝王揾笨,覺得好平常

共產黨官員邊個唔貪,唔貪果個食屎啦。

引用:
原帖由 myingwin 於 2018-6-18 07:45 AM 發表

C兄,鈾九佢,佢地接受到咪算,中國D平民幾百來都比D帝王揾笨,覺得好平常
好在我地生活係香港😌

呢D仆街即刻打耙

兩則 新聞, 相關的嗎? 

大妓!
引用:
原帖由 mflyer 於 2018-6-18 11:58 AM 發表
兩則 新聞, 相關的嗎?

習帝登基,你班太監不准干擾中國事務!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]