• 瀏覽: 8,006
  • 回覆: 55
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 獷妖童係大話精 於 2018-6-17 01:56 AM 發表
https://youtu.be/jjz36Hhyo2Y

外星飛船好撚多都大隻過地球喎!點搞好呢?
不用怕;有宇宙主宰 李紅志,不過佢已經老到跑不動了!

引用:
原帖由 香港偽民為患 於 2018-6-17 03:36 PM 發表

你認為外星科技敵得過掌握宇宙嘅法輪大法咩
但宇宙主宰李紅志已經老態龍鍾!

引用:
原帖由 gomaxhk1 於 2018-6-17 10:54 PM 發表
如果登陸中國,外星人會被騙子騙去先進武器再山寨,有些給斬手斬腳到KTV 門口強迫行乞,生擒會擇日生劏全外星人讌,外星人肚子餓食咗中國食物但中毒身亡,城管以為外星人是街頭表演,當場打死一堆,最後決定攻擊遼寧航母,一噴黑煙外星人看不淸連UFO撞咗落海,最後一批到北京和談求和,脫下裝甲一吸北京空氣立刻窒息身亡,不費一兵一卒中國又成最大嬴家:smile_ ...
你寫漏了「台灣省」三個字;中國台灣省是地球騙子中心喔!

美國有英雄同盟,日本有超人戰隊,怕咩!

引用:
原帖由 SAM1628 於 2018-6-18 07:18 PM 發表

發夢? 月球&火星都有跡象顯示存在生命體。單係地球內外每日都有唔少不明來歷飛行器出現。隨時外星人入侵地球好可能會發生。
好多所謂磚家都接受唔到嘅嘢,有再多嘅證據佢哋都唔會認真去正視~

引用:
原帖由 sng850 於 2018-6-18 10:32 AM 發表

但宇宙主宰李紅志已經老態龍鍾!
軀殼須敗,元神不滅,天福永享,萬壽無疆

引用:
原帖由 香港偽民為患 於 2018-6-19 03:00 PM 發表

軀殼須敗,元神不滅,天福永享,萬壽無疆
但此違反他卅年前之宣稱 - 任何人修練他所傳受之「法輪功」可以永保青春、有病不用睇醫生、甚至長生不死喎!

引用:
原帖由 sng850 於 2018-6-19 04:26 PM 發表

但此違反他卅年前之宣稱 - 任何人修練他所傳受之「法輪功」可以永保青春、有病不用睇醫生、甚至長生不死喎!
耶和華夠講過信佢嘅必得復活

引用:
原帖由 香港偽民為患 於 2018-6-19 09:45 PM 發表

耶和華夠講過信佢嘅必得復活
咁信唔信佢好呢?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]