• 瀏覽: 3,757
  • 回覆: 28
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 Hung196108 於 2018-8-11 14:31 發表

EU offical site 是這個?點都搵唔到「反對一帶一路的聲明」喎!
https://europa.eu/newsroom/press-releases/last-seven-days_en?page=2
黃傳媒太多講大話呀!

仲未有既?

一天一天等下去 

引用:
原帖由 星海揚帆 於 2018-8-15 10:28 AM 發表
仲未有既?
你係咪ban左波叔? 正路佢有你冇你都會copy一大堆野當做回覆

引用:
原帖由 星海揚帆 於 2018-5-20 19:02 發表
原帖在此:
http://news.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=27396231&extra=page=1

只不過有造謠者無法接受我的詰問
把我列入黑名單
以為這樣就可瞞天過海
不過謊言怎樣也不會變成事實

今日係八月三日
仍然未見到該分所謂「聲明」 ...
學納粹黨,大話講一千次就當真...
陰公囉!
反中反到咁嘅死樣...

引用:
原帖由 starr 於 2018-8-20 15:21 發表

你係咪ban左波叔? 正路佢有你冇你都會copy一大堆野當做回覆
當然無

早二日希臘同中國簽左一帶一路嘅備忘錄。
亞聞西哥(打錯字亞文達哥先啱)聽到咪嬲到依家囉。

等到眼眉毛都長

引用:
原帖由 星海揚帆 於 2018-8-11 01:02 PM 發表

歐盟發公開聲明梗係會係佢個官方網站啦
見附的新聞內用詞係"報告",
唔一定會"公告",可能大家簽完就做,對內不是對外。

引用:
原帖由 melodychung 於 2018-9-10 05:10 PM 發表

mel mel melody 最愛中共國 yeah yeah

附件

mel.jpg(186.61 KB)

引用:
原帖由 melodychung 於 2018-9-10 05:10 PM 發表

返去你自己個黑井啦!外面世界好危險,你一出嚟就會被人揼。你寫多D黑帖,搏命拉黑其他人,然後自己分身回自己帖。

波叔最鐘意自己開post!之後用自己弋幾百個分身打飛機

黃狗駁唔到人,唯有拉黑

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]