• 瀏覽: 1,907
  • 回覆: 9
現在的中美貿易談判和一百年前《辛丑條約》簽訂現場。。。未來,將是更年輕的少年中國!加油!٩

附件

32760935_601580930200308_4621161253153275904_n.jpg(112.3 KB)

引用:
原帖由 wk1981118 於 2018-5-18 10:29 AM 發表
現在的中美貿易談判和一百年前《辛丑條約》簽訂現場。。。未來,將是更年輕的少年中國!加油!٩
美帝自己人都傾唔埋,不過換個老細,又可推反之前嘅,同呃無分別。

引用:
原帖由 將軍玩熊完 於 2018-5-18 11:31 AM 發表

美帝自己人都傾唔埋,不過換個老細,又可推反之前嘅,同呃無分別。
你中帝都可以,快D換個老細,名正言順推反之前嘅。

引用:
原帖由 paoon 於 2018-5-18 11:37 AM 發表

你中帝都可以,快D換個老細,名正言順推反之前嘅。
個老細做得好地地,咪坐得穩有排做囉

引用:
原帖由 將軍玩熊完 於 2018-5-18 11:42 AM 發表

個老細做得好地地,咪坐得穩有排做囉
咁你就唔好恨人地新老細玩野,唔係唔比你學,係你自己唔學。

引用:
原帖由 paoon 於 2018-5-18 11:44 AM 發表

咁你就唔好恨人地新老細玩野,唔係唔比你學,係你自己唔學。
邊有朝代唔變,換個老細就推反之前協定甘福街,真係點都學唔到

引用:
原帖由 將軍玩熊完 於 2018-5-18 11:49 AM 發表

邊有朝代唔變,換個老細就推反之前協定甘福街,真係點都學唔到
一句不平等條約,推翻之前協定天公地道。

你覺得推翻不平等條約好福街咩?

引用:
原帖由 paoon 於 2018-5-18 11:58 AM 發表

一句不平等條約,推翻之前協定天公地道。

你覺得推翻不平等條約好福街咩?
甘都改朝換代,政權更替呀,邊有朝代不改,新官上任就反面唔認帳呀!

引用:
原帖由 將軍玩熊完 於 2018-5-18 12:14 PM 發表

甘都改朝換代,政權更替呀,邊有朝代不改,新官上任就反面唔認帳呀!
美國咪政權更替lor,你估政權更替要打生打死,人地文明用投票的方式更替政權,唔似得有D國家咁野蠻落後。

引用:
原帖由 paoon 於 2018-5-18 12:49 PM 發表

美國咪政權更替lor,你估政權更替要打生打死,人地文明用投票的方式更替政權,唔似得有D國家咁野蠻落後。
你甘講就有啲唔啱,公司依舊,只係老細換左人,公司印都無改,點可以同摺左嘅公司比。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]