• 瀏覽: 9,314
  • 回覆: 56
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 日本美國火星 於 2018-5-16 08:55 PM 發表

收番百五件垃圾先lar
本土港男硬要娶百五件垃圾番黎冇計

若果高登係香港主流,香港離魚港就好近囖

引用:
原帖由 x747x 於 2018-5-16 01:58 AM 發表

連登設計仲好啲,不過兩邊都係後生仔或幾廿歲但無腦嘅人喺度打飛機。

但認真討論嘅機率係零,否則我都想開個 account 去玩吓。
有L討論。幾乎一點理論都無,唔經大腦。9up抹黑就真係犀利

引用:
原帖由 日本美國火星 於 2018-5-16 20:55 發表

每日百五件大6垃圾
中共唔關佢150人, 係佢地決定喎!

中共冇迫佢地要番大陸住喎!係香港人一家親嘛!

多左一班極度藍和極度黃之后,成個香港變衰左好多。

引用:
原帖由 ekbb 於 2018-5-16 07:52 PM 發表
咪玩啦, 全香港都知, 高登只有MK仔/女同傻仔先會去~
我有朋友笑人MK,成日上連登睇低能post.
我心諗上連登都係班MK,仲好意思話人MK.

中國民主化的困境
http://blog.dwnews.com/post-976259.html

噢!明.中蘇及中美關係, 中國係中間人呀!

膠燈仔傻嘅多,間中去下感覺似青山

引用:
原帖由 thank-777 於 2018-5-15 07:19 PM 發表
引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2018-5-15 05:39 PM 發表 
高登成個討論區都沉晒啦 

高登是香港本土寫照,晨早在人流領先, 也自命科技前線, 日日笑大陸落後, 沒道德, 粗俗, 自己是最有言論自由

結果十幾年來沒進步, 版面沒進步, 科技落後功能追不上, 也走向不道德, 粗俗
然後一班人圍攻異見者卻說是言論自由 ...
膠登有言論自由
真心笑左

對上有位人兄

是幾香港本土及高登寫照

高登由領先到落後, 沒改變沒改革

卻因為是150單程證搞出來

高登自己沒改版面, 沒了解科技, 意識形態掛帥

又是150人搞出來?

唔知點解,高登版面有56K味道,好似印度網站。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]