• 瀏覽: 2,214
  • 回覆: 28
香討啲漢奸原來係咁低智商, 得啖笑.

引用:
原帖由 借錢梗要還 於 2018-4-24 11:34 AM 發表

中興冇就代表成個中國冇?
華為 麒麟970死㗎?
其實海思麒麟970是由台積電代工生產,中國冇廠能生產.

引用:
原帖由 神殿老子 於 2018-4-24 09:25 PM 發表

其實海思麒麟970是由台積電代工生產,中國冇廠能生產.
iPhone 粒a 11 都係台積電代工喎,咁美國係咪都冇能力生產呢

其實最緊要係設計能力,代工生產唔係最重要一環

引用:
原帖由 berol 於 2018-4-25 12:02 AM 發表
其實最緊要係設計能力,代工生產唔係最重要一環
本身係架,鐘意邊部咪買邊部
係美國搞到買手機都咁撚政治

其實唔係好明。又話有量子乜乜物物技術。
咁味用架墨七量子電腦設計架太空航無囉。只係幾秒鐘就搞掂咯

引用:
原帖由 banjo. 於 2018-4-24 09:22 PM 發表
香討啲漢奸原來係咁低智商, 得啖笑.
毛春子: 稟老爺。香土敵蹤處處。何如。

老爺:以嘴炮移平之。

毛春子:敵衆。求增餉。以震吾等已頽之姿。定ㄧcall百應。

老爺:靠。連年無功。get your job done。退。

毛春子:咋(馬面 ing)

引用:
原帖由 成家大細跳落黎 於 2018-4-24 11:21 AM 發表
三個字哈哈哈
你連字都唔識,都開post笑人!?
你只係兩個字{弱智}希望你明自己既行為.
字都唔識多個,軍事梗加唔會識,請慢慢笑.

引用:
原帖由 借錢梗要還 於 2018-4-24 11:34 AM 發表

中興冇就代表成個中國冇?
華為 麒麟970死㗎?

廢物黃畜,成家大細一齊獻世。哈哈哈
糾正下你,麒麟入面最重要嘅CPU核心是英國ARM授權設計,所以說麒麟是完全華為自主設計是不對的

引用:
原帖由 星海揚帆 於 2018-4-24 11:26 AM 發表
兩者有咩關係?
呵呵呵
唔正常既網名+沒意思既內容=不知所謂

引用:
原帖由 A1899 於 2018-4-25 12:21 AM 發表

唔正常既網名+沒意思既內容=不知所謂
所以回應呢d廢物都哂自己時間

引用:
原帖由 berol 於 2018-4-25 12:00 AM 發表

iPhone 粒a 11 都係台積電代工喎,咁美國係咪都冇能力生產呢
萍果真系冇能力生產

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]