• 瀏覽: 10,504
  • 回覆: 103
+3
仲有,川普俾你做64學運總司令,返大陸接管中國,快D返去啦!

一定要武力鎮壓中國 ,消滅共慘黨

引用:
原帖由 pj2015hk 於 2018-3-24 05:09 AM 發表
D台狗同南亞人才會幫川普集氣
我係純正香港人,但我會大力支持美國!

引用:
原帖由 vule2011 於 2018-3-24 01:42 PM 發表
一定要武力鎮壓中國 ,消滅共慘黨
我可以笑嗎?

賣f-35畀台灣,大6只會講聲多謝

引用:
原帖由 vule2011 於 2018-3-24 02:19 PM 發表

我係純正香港人,但我會大力支持美國!
你是蜑家,還是原居民?

引用:
原帖由 yc0688 於 2018-3-24 02:21 PM 發表

我可以笑嗎?
師兄我啼笑皆非。有人以為中國被攻擊,他在香港可以置身事外!

引用:
原帖由 two3888 於 2018-3-23 03:34 PM 發表

五毛軍_百度百科
https://wapbaike.baidu.com › item › 五毛...
五毛軍亦稱五毛黨,是一種特定的稱呼,原指發表有利于中國政府或相關部門෺ ...
謝謝。

原來美分黨人工高過五毛黨。長知識了

多多侵原本係生意人,總統任期滿左又變番一個生意人,除非佢做完總統後唔打算做任何同中國有關係既生意,否則睇唔出佢可以做得出啲咩?

引用:
原帖由 highbury64 於 2018-3-22 06:04 PM 發表
台灣旅行法只係小菜, 白宮稍早公布川普行程,他訂於美東時間22日中午12時30分簽署備忘錄,白宮明確指出,川普將針對「中國的經濟侵略」簽署備忘錄,

侵侵好多嘢可做
1. 貿易戰升級
2. 派軍人守衛美國駐台灣 ...
起身記得洗底褲

引用:
原帖由 highbury64 於 27/3/2018 12:41 發表

侵侵必勝
已經跪低咗了

引用:
原帖由 highbury64 於 2018-3-22 06:04 PM 發表
台灣旅行法只係小菜, 白宮稍早公布川普行程,他訂於美東時間22日中午12時30分簽署備忘錄,白宮明確指出,川普將針對「中國的經濟侵略」簽署備忘錄,

侵侵好多嘢可做
1. 貿易戰升級
2. 派軍人守衛美國駐台灣 ...
美國完美,蘋果無敵

法輪雙修狗炮兒,收美金,射69山寨炮,癡呆蛋又發射

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]