• 瀏覽: 10,346
  • 回覆: 71
引用:
原帖由 SOMA1963 於 2018-3-21 03:21 PM 發表

冇地下黨員, 邊有三億退黨.
已經説過千萬次了,是三退。知道什麽是三退嗎?要我告訴你嗎?

引用:
原帖由 behappy1997 於 2018-3-21 04:38 PM 發表
其實法論功早就被中共收編。美國佬每年貢獻法論功咁多錢,輪子又幫美國佬做咗乜嘢事呢?除了天天喊三退保平安,喺主要練功出醜醜,在在都俾全世界嘅人笑。就算李明博都有做D事呀,輪子又有乜 ...
那你老共不是很開心嗎?

引用:
原帖由 劉婕 於 2018-3-20 03:32 PM 發表

怪不得你連共產黨在近代對世界的貢獻都唔知啦,
8千萬共產黨員貧下中農佔幾多你都不知, 一味係度斷估, 就算你有幾十億身家, 你都冇資格入呀, 老作肥肥
我真係唔知乜叫三退,我只知入黨好嚴格,唔係阿豬阿狗都可入,法輪功係老美操控坤儍仔,有腦正常人有思想點會信,

引用:
原帖由 宇宙肥肥手袋 於 2018-3-24 01:39 PM 發表

已經説過千萬次了,是三退。知道什麽是三退嗎?要我告訴你嗎?
咁你仲唔講,講啦乜係三退?

引用:
原帖由 ng.yick 於 2018-3-24 05:54 PM 發表

但人地係法X功發言人嗎?

引用:
原帖由 ng.yick 於 2018-3-24 05:54 PM 發表

即退黨,退團,退隊,三退啊!

引用:
原帖由 ng.yick 於 2018-3-24 05:48 PM 發表

我真係唔知乜叫三退,我只知入黨好嚴格,唔係阿豬阿狗都可入,法輪功係老美操控坤儍仔,有腦正常人有思想點會信,
呢個論壇好在有像師兄正常有思想的人去點化佢地, 否則香港死得

引用:
原帖由 宇宙肥肥手袋 於 2018-3-19 07:44 PM 發表

做共慘黨只想拿利益,退黨是良心發現想退岀獸的印記,暗中退的,沒有人知道的。

你退了沒有?你想退嗎?
暗中退無人知??
咁法輪邪教果班人點知??佢地唔係人??係鬼??
日笨鬼子後裔??

引用:
原帖由 隨風隨緣 於 2018-3-27 12:19 PM 發表

暗中退無人知??
咁法輪邪教果班人點知??佢地唔係人??係鬼??
日笨鬼子後裔??
暗中退即是向大紀元退黨中心登記三退,不經老共的。所以只有大紀元才知道。

引用:
原帖由 宇宙肥肥手袋 於 2018-3-27 06:32 PM 發表

暗中退即是向大紀元退黨中心登記三退,不經老共的。所以只有大紀元才知道。
即係三退大妓院黨囉
https://www.youtube.com/watch?v=tscXvLxTQXA

引用:
原帖由 宇宙肥肥手袋 於 2018-3-27 06:32 PM 發表

好痴線,呢個世界最蠢嘅人就係想用第二個大話冚住第一個大話

引用:
原帖由 隨風隨緣 於 2018-3-27 11:50 PM 發表

好痴線,呢個世界最蠢嘅人就係想用第二個大話冚住第一個大話
你認爲有需要嗎?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]