• 瀏覽: 793
  • 回覆: 9
【星島日報報道】一名54歲女子昨午四時許,於九龍城何文田山道疑遭男同事非禮,於是報警。警方到場經初步調查,以涉嫌非禮拘捕該名57歲姓黃男同事,案件由九龍城警區刑事調查隊跟進。女事主被送往伊利沙伯醫院檢查。  ...

香港人真係窮到俾幾舊水幫襯一樓一都無? 又或者係 ...

新聞來源連結:
https://hk.news.yahoo.com/男子疑非禮54歲女同事被捕-233300406.html

若屬實,兄台,幾重口味吓,佩服

引用:
原帖由 ka626168 於 2018-2-26 08:43 AM 發表
若屬實,兄台,幾重口味吓,佩服
可能係美魔女呢

自從「佔中」之後,「仆嘢第一」越嚟越狼死。
引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2018-2-26 08:40 AM 發表
【星島日報報道】一名54歲女子昨午四時許,於九龍城何文田山道疑遭男同事非禮,於是報警。警方到場經初步調查,以涉嫌非禮拘捕該名57歲姓黃男同事,案件由九龍城警區刑事調查隊跟進。女事主被送往伊利沙伯醫院檢查。 ...

你知啦,「城中有為青年」係幾有能力㗎啦。

可能「自決吸毒」HIGH 上腦
引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2018-2-26 08:49 AM 發表

可能係美魔女呢

越來越多呢類騎呢風化案

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2018-2-26 08:53 AM 發表
你知啦,「城中有為青年」係幾有能力㗎啦。

可能「自決吸毒」HIGH 上腦
57歲喇點樣"有為青年"

引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2018-2-26 08:49 AM 發表

可能係美魔女呢
百分之九十兩人有積怨啦,女人反起面上嚟可以好恐怖,小心呀,講野都可能以me too 入罪呀

57 歲好後生咋
引用:
原帖由 中頑童 於 2018-2-26 09:16 AM 發表

57歲喇點樣"有為青年"

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]