• 瀏覽: 8,411
  • 回覆: 122
引用:
原帖由 非我莫屬 於 2018-2-26 12:55 AM 發表
中共中央委員會建議修憲,刪除國家主席、國家副主席「不得連任多於兩屆」的規定,時事評論員林和立對《蘋果》記者表示,習近平6年前上台後,一直對外宣示要建立一個「富強民主現代化的社會主義新中國」,如果今天習要 ...
野心家死完一個又生一個,
災難深重的中國人,唉!

引用:
原帖由 garykyl 於 2018-2-26 01:00 AM 發表

野心家獨裁者死完一個又生一個,
災難深重的中國人,唉!

13億人都畀唔知邊能件蛋散代表咗
我無fuck可說

唔認中國人嘅外人又嚟説三道四

由一個領導人長期執政,以貫徹執行中而良好的工作,不會因為更換了領導人而有所改變,又的確是對美國有非常壞的影響!
美國每換一次總統,都要改一改上屆總統的工作,的確可以令好多人得益,當然,有些可以犧牲的人總是應該被犧牲的!

就算真係改到可做 20 年
我諗香港嘅「仇中反中」人仕都只係得玻璃心碎
宜家佢哋最驚就係中國加快強大起泥
香港「垃圾」慢慢崩潰吧
引用:
原帖由 非我莫屬 於 2018-2-26 12:55 AM 發表
中共中央委員會建議修憲,刪除國家主席、國家副主席「不得連任多於兩屆」的規定,時事評論員林和立對《蘋果》記者表示,習近平6年前上台後,一直對外宣示要建立一個「富強民主現代化的社會主義新中國」,如果今天習要 ...

撤中國走正確方向穩步發展,對走狗漢奸係一個重大打擊

由共產黨一黨統治,已經被污辱啦!

引用:
原帖由 133331628 於 2018-2-26 07:14 AM 發表
由共產黨一黨統治,已經被污辱啦!
你覺得委屈,
點解唔選擇離開!

引用:
原帖由 25chris 於 2018-2-26 07:59 AM 發表

很多愛國者又移民外國
話緊你呀!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]