• 瀏覽: 2,820
  • 回覆: 24
引用:
原帖由 tonylin1123 於 2018-2-24 09:16 PM 發表

師兄你睇野唔清楚定理解唔得?
係我睇過龍,將位置倒轉咗,返完通宵瞓個人呆下呆下。係咁上下sorry

哈,師兄唔使太認真,説説笑笑輕鬆吓!

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 two3888 於 2018-2-24 10:32 PM 發表

吊你老味戇鳩仔, 狗噏一大堆嘢
挑你老味.....你第二句已經反中....之前扮曬蟹討論想抽水....做埋d白痴野.....你智力唔夠就返去天橋底揾你老母飲多幾啖奶先出黎獻世

引用:
原帖由 two3888 於 2018-2-24 10:32 PM 發表

吊你老味戇鳩仔, 狗噏一大堆嘢
做人做到你咁身為中華民族走黎踩自己人.....你俾人吊預能左.....之前無人吊柒你條柒頭你執到

六四仔話 呢啲係垃圾,點解美國仲要搞?咁奇怪!

引用:
原帖由 danelee 於 2018-2-24 09:27 PM 發表
台灣先話無用。 美國做乜唔學下台灣高科技啊。
係囉!台灣呢頭先彈電磁炮不設實際,你老美即刻掌摑台灣一巴,叫人情何以堪?

引用:
原帖由 two3888 於 2018-2-24 02:47 PM 發表

中國嗰支堅唔堅都冇人知, 冇測試相片 冇科研圖片, 還有你點樣解決 大量用電 的 問題, 你唔會好似 動畫 福音戰士 陽電子炮, 要用時間儲電 才能發一炮?
你仲唔去美國Pentagon  同佢地講,好明顯美國軍方科學家同情報部門都唔夠你專業

匪島軍事磚家話電磁炮冇用呀,帝國整嚟做乜

閣下好有 研究?
引用:
原帖由 two3888 於 2018-2-24 02:51 PM 發表

科普一下先動畫嚟,陽電子炮其實就是現實中嘅 荷電粒子炮, 現在只有美國才有接近 技術

荷電粒子砲指利用了荷電粒子,如:電子、正電子、質子、反質子、離子(帶電的原子核)、等離子等等物質,透過粒子 ...

鍵盤翻頁
左右