• 瀏覽: 21,007
  • 回覆: 223
  • 追帖: 3
+3
引用:
原帖由 nigel2014 於 2018-2-23 10:40 AM 發表
之前冇買就失敗!
嗯,前幾年睇住d人買40幾萬,自己吾敢買,現在升100萬+,

唔覺

引用:
原帖由 愛炫美樓奴 於 2018-2-25 07:56 PM 發表
請問共產黨係咪強姦左你老母?中國唔掂你為咩甘燃興奮?你條死黃狗應該去你英國啊爺度幫北愛爾蘭搞獨立嘛
佢有鬼本事咩? 英國唔收廢青架

多謝分享

錢喺大陸落唔到香港?樓主唔止腦殘,仲生埋腦癌啦!

引用:
原帖由 cwbguy 於 2018-2-25 01:25 PM 發表 
冇英國樓、美國樓、日本樓揸手,絕對係人生失敗者
係咯 英國倫敦個價兩年升左40% 美國樓你去咯 底特律1雞買樓都得 日本樓都升緊啦
咁邊個炒到英國同日本樓高曬? 浙江溫州佬!大陸人!佢地就真係成功咯
仲有,香港真係收風遲曬啦。溫州佬抄完英國,炒完澳洲,前年炒日本,今年已經係炒泰國啦。等香港人想去成功下,買完樓,發覺落街一堆煲冬瓜!

引用:
原帖由 highbury64 於 2018-2-23 12:53 AM 發表
成日聽到d廢中廢老話中國好香港好,喺大陸買樓必定賺,on L 99, 大陸有外滙管制,你賣咗樓點滙錢落嚟香港?仲有大陸樓放租又收吾到港幣仲隨時俾人呃租,如果支爆仲會total loss, 真係只有人生輸家 ...
人家得閒上去渡假踏骨,痴瘋 mou 赤柱等支爆服事儍強

引用:
原帖由 wongtailung 於 2018-2-25 10:53 PM 發表

有海景個D你買得起嗎?
買得起。
但又有四通八達交通?
唔要揸車,係公共巴士果D。

引用:
原帖由 hy3161 於 2018-2-25 08:50 PM 發表

放下,甘多粗口做咩者。不過玻璃心葡萄可憐蟲。
習總好快南下,就來掃深圳及香港打貪,睇你得戚幾耐。
深港高鐵就是用來捉你呢類,借樓逃港避稅。

未聽過有錢怕帶五過香港,最怕你無錢可以帶過來

樓主係度七好啦,第二度七被人鬧埋祖宗七代既咁好不孝既

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]