• 瀏覽: 2,866
  • 回覆: 28
引用:
原帖由 andy1958_1 於 2018-2-13 06:57 PM 發表
平昌冬奧出現第一宗禁藥事件。

未能通過藥檢的是日本短道速滑運動員齋藤慧。他原本今晚晚上七時,有機會出戰男子短道速滑5000米接力賽。

不過,國際體育仲裁法庭今早發表聲明,指21歲的齋藤慧在例行檢驗...

h ...
呢科野美國一向領先全球,規則仲要佢定,俄中日都賴過野,仲要玩

引用:
原帖由 亞洲壞人 於 2018-2-13 07:35 PM 發表

呢科野美國一向領先全球,規則仲要佢定,俄中日都賴過野,仲要玩
少林足球都有講喇  全部都係我GA人 你點同我鬥

義犬當看不到如果係強國損手 攪到拆天祖宗十八代都拿出來網上公審呀

日本奸狗又出古惑了
太可惡

引用:
原帖由 win888999 於 2018-2-13 07:42 PM 發表
義犬當看不到如果係強國損手 攪到拆天祖宗十八代都拿出來網上公審呀
所以我有時都覺得奇怪,
我又冇將任何一個鄉土會員列黑名單,
但本人發的帖就真係少本土黃絲入嚟討論!

引用:
原帖由 andy1958_1 於 2018-2-13 07:46 PM 發表

所以我有時都覺得奇怪,
我又冇將任何一個鄉土會員列黑名單,
但本人發的帖就真係少本土黃絲入嚟討論!
你可以包容不同意見的人去討論但其他人只被人家看,不比人去討論133,羅...就是這樣的

黃絲只識圍爐取暖 你批鬥赤共,特需正苦就有好多義犬吠日

引用:
原帖由 win888999 於 2018-2-13 08:27 PM 發表

你可以包容不同意見的人去討論但其他人只被人家看,不比人去討論133,羅...就是這樣的
哈 大家都俾個133黑左😎

你見他出題大部份都是同意式

引用:
原帖由 亞洲壞人 於 2018-2-13 07:35 PM 發表

美國運動猿可以由醫生證明「有需要」服食禁藥,便可以「攞正牌」服食!最佳例子是網球的威廉斯姐妹。

typical japs

日本又造假

佢俾泡菜仔害啦,

食完選手村個三文治就有人等佢驗藥

明朝人真係卑鄙! 咁樣去害宋人

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]