• 瀏覽: 5,134
  • 回覆: 27
說明世界要和平,  必先廢除民主

DQ掃除港獨份子係為公益!!

係拒絕放“督屎”…落煲湯度,
令到煲湯變成屎水嘅合理行動

引用:
原帖由 Albert_Yip 於 2018-2-3 23:35 發表
DQ風暴,香港特區政府向世界說明了什麼?
說明了香港的選舉,已墮落到同伊朗看齊;說明了香港的法治,已墮落到官員開口閉口都要強調「依法」惟恐自己也說服不了自己;說明了DQ主任精通傳心術係你心入面條蟲讀懂了你 ...
哦!原來英治時期嘅香港連伊朗都不如...

說明了國有國法,家有家規,有乜嘢好嘈?
反中亂港者,不會有好下場

引用:
原帖由 Albert_Yip 於 2018-2-3 11:35 PM 發表
說明了香港的選舉,已墮落到同伊朗看齊;說明了香港的法治,已墮落到官員開口閉口都要強調「依法」惟恐自己也說服不了自己;說明了DQ主任精通傳心術係你心入面條蟲讀懂了你 ...
向世界說明什麼?
咪就係向全世界證明黃絲為了錢,要幾福街就有幾福街!有幾不要臉就有幾不要臉囉!同時亦證明黃絲口中什麼為民主全都係狗噏廢話囉!

依足遊戲規則走~
再冇灰色地帶~

引用:
原帖由 Albert_Yip 於 2018-2-3 11:35 PM 發表
儍瓜,西班牙咪一樣有DQ,人地DQ埋成個加泰添。
咁西班牙DQ風暴,其他國家又有邊個出來反對過?國際對西班牙DQ風暴的態度又說明了甚麼?

引用:
原帖由 幪面超人 於 2018-2-6 03:30 PM 發表
說明了國有國法,家有家規,有乜嘢好嘈?
反中亂港者,不會有好下場
咪係囉,睇下人地西班牙DQ加泰就知啦。
全世界都知乜嘢叫國有國法、家有家規啦,係樓主嗰啲人先至唔知啫。

我未見過焚燒美國國旗嘅總統,
未見過玩宣誓嘅議員,
更家未見過反對效忠國家官員。

DQ好正常啫!
咩風暴?咁吧𡃇?

說明成王敗寇囉

係中國地方攪港獨無好下場

引用:
“一個僭建局長在新崗位上繼續僭建法律”

一篇咁嚴肅字字鏗鏘擲地有聲慷慨激昂的文章,點可以犯咁低級錯誤,連司長同局長都分唔清

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]