• 瀏覽: 2,764
  • 回覆: 22
引用:
原帖由 劉婕 於 2018-1-24 10:12 發表

佢都好想作野為囚犯申冤, 但見到書釘林衰得咁核突, 知道呃唔到心水清的人, 就冇膽作落去
話時話,書釘林做乜冇晒醒氣嘅?

冇人告佢咩?

引用:
原帖由 劉婕 於 2018-1-24 10:12 AM 發表

佢都好想作野為囚犯申冤, 但見到書釘林衰得咁核突, 知道呃唔到心水清的人, 就冇膽作落去
黑獄就冇,黑議員就有。
日日用特權輪班探佢哋自己友。
人哋入獄就要做工,佢哋入獄就只要同黑議員傾偈。

引用:
原帖由 貓男 於 2018-1-23 10:42 AM 發表
可能睇衞斯理睇到人講乜佢信乜。
倪匡鑊鑊都係亂咁寫,埋唔到尾就乜鳩都係外星人兜返,咩同而家哩班冚家剷乜鳩都赤共一撚樣,只要有班頭腦簡單嘅信就得米

引用:
原帖由 劉婕 於 2018-1-23 10:48 AM 發表

事實上, 我認識一些宗教團體的朋友, 會定時組隊去監獄探訪, 講道, 聽心事, 從沒聽過有囚友投訴有什麼黑獄情況。
張超雄和毒媒班人不是睇衞斯理睇到咁講, 而係佢地係受薪去抺黑港府任何部門。:smile ...
可能以為度度都係關塔那摩啩

引用:
原帖由 ntworks 於 2018-1-24 12:06 PM 發表

黑獄就冇,黑議員就有。
日日用特權輪班探佢哋自己友。
人哋入獄就要做工,佢哋入獄就只要同黑議員傾偈。
黑議員同佢地傾偈的內容, 不外乎係度戲橋, 點樣去屈政府, 自由到咁, 唔怪得, 越來越多廢青爭住入冊啦

引用:
原帖由 貓男 於 2018-1-24 11:47 AM 發表

話時話,書釘林做乜冇晒醒氣嘅?

冇人告佢咩?
前律政司唔玩, 新律政司被咬住唔放, 就係要阻律政署懲治呢班黃絲狗嘛

引用:
原帖由 ricebuket 於 2018-1-24 03:34 PM 發表

可能以為度度都係關塔那摩啩
關塔那摩監獄最好重開, 給犯民黃絲狗班大話精入去嚐下, 乜野係真正黑獄

引用:
原帖由 ricebuket 於 2018-1-24 03:33 PM 發表

倪匡鑊鑊都係亂咁寫,埋唔到尾就乜鳩都係外星人兜返,咩同而家哩班冚家剷乜鳩都赤共一撚樣,只要有班頭腦簡單嘅信就得米
今年元旦,立法會議員鄭松泰開了個記者會,指「有囚犯被懲教員打至重傷危殆,肋骨斷裂及腎臟出血」。

警方調查後,確定元旦日大嶼山塘福懲教所有一男囚犯因病入院,但並無被襲痕跡。懲教事務職員協會立即發聲明,批評鄭松泰「自編自導自演」誣衊懲教人員,把拯救生命抹黑為虐囚,行為令人髮指,要求他道歉,並希望立法會主席公開譴責。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]