• 瀏覽: 4,951
  • 回覆: 43
  • 追帖: 1
+23
金仔  等我十八號來"暗"殺你

蠄蟝唔知身臭,仲要鳩噏添。

引用:
原帖由 廿一比一 於 2018-1-18 07:30 PM 發表

其實點解要同美國傾?南北韓自己圍威謂傾掂數唔得咩?
南韓由建國那一天起就是傀儡政權,連第一任總統都係在美國找個住了幾十年的朝鮮人當.

引用:
原帖由 小西灣三少爺 於 2018-1-19 10:10 PM 發表

南韓由建國那一天起就是傀儡政權,連第一任總統都係在美國找個住了幾十年的朝鮮人當.
依家是2018年,講以前做咩。文在寅是民選㗎喎。

引用:
原帖由 廿一比一 於 2018-1-18 07:30 PM 發表

其實點解要同美國傾?南北韓自己圍威謂傾掂數唔得咩?
兩韓已經多次達成不同程度的協議,美國一腳下來,就甚麼努力都泡湯了

引用:
原帖由 kingking99 於 2018-1-19 11:56 PM 發表

兩韓已經多次達成不同程度的協議,美國一腳下來,就甚麼努力都泡湯了
唔通北朝的核彈同導彈是美國放落去的。

引用:
原帖由 廿一比一 於 2018-1-20 12:03 AM 發表

唔通北朝的核彈同導彈是美國放落去的。
是迫出來的

引用:
原帖由 ichthys2 於 2018-1-18 05:46 AM 發表
  美國國務卿蒂勒森16日警告稱,朝鮮如果不開始談判,那就會選擇軍事方案。

據《華盛頓郵報》16日報導,當天,在加拿大舉行的溫哥華外長會議結束後,蒂勒森在記者會上說,朝核危機現在處於“脆弱階段”,朝 ...
係打先講啦,噏到口臭!

引用:
原帖由 kingking99 於 2018-1-20 00:04 發表
是迫出來的

Jane Austen

陳志雲與金管局
https://fanixme.wordpress.com/2018/01/13/

引用:
原帖由 Pink-puncher 於 2018-1-19 11:47 AM 發表
豬頭要睇獸醫,換過張圖啦! 

引用:
原帖由 廿一比一 於 2018-1-19 11:51 PM 發表

扑大姐不乖就被搞下台了,軍方貪雞把薩德進程佈署加快,製造已成事實,有人需負責任嗎?沒有.韓國軍方聽韓國總統的嗎?

南韓民選總統又怎樣,美國不喜歡就換一個布偶,

引用:
原帖由 廿一比一 於 2018-1-19 11:51 PM 發表

2018年啦,仲迷信民主,黑箱。政黨推出來既人叫人民選 就以為自己系主人?🤣

吓鬼咩 一埸越戰打哂d儲備黃金  中東戰事增加國責   對手重係45流國家   朝鮮背後大佬中俄  點打?  賣底褲都打吾起!  

引用:
原帖由 全偉老婆係妓女 於 2018-1-18 10:44 AM 發表
我好想睇美國用乜嘢去打北韓
口水,以噸計。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]