• 瀏覽: 14,124
  • 回覆: 133
  • 追帖: 1
+2
引用:
原帖由 vanga 於 2018-1-19 05:36 PM 發表

wong c 如常入男廁屙屎
被人話佢原本一定係想入女廁偷窺
最後無入
因為未進入已經被人警告驅離

結論 : wong c 係想入女廁偷窺
九唔搭八!

引用:
原帖由 vanga 於 2018-1-19 10:35 AM 發表

乜唔係一定咩 ?
分析出的結果唔可以百分百準確

臺灣呢,去咗邊?釣魚島唔系宜蘭縣嘅咩,有日本軍艦出沒,臺灣軍艦死咗去邊?

del

引用:
原帖由 WPGLY 於 2018-1-15 03:04 PM 發表

潛艦被跟蹤與航母被跟蹤根本係性質完全不同嘅兩種情況!
潛艦被發現跟蹤就基本上俾人廢佐武功,逃命係唯一選項!
航母戰鬥群有完整反潛能力,被潛艦跟蹤當俾烏蠅追咁,完全無壓力!
on9仔,美軍軍演時以其成支艦隊嘅反潛能力都發現唔到,日本求其兩隻軍艦發現得到?你咩智商呀?

引用:
原帖由 WPGLY 於 2018-1-19 08:56 AM 發表

有機會為躲避追蹤而連自己方位都搞唔清楚,再加上需要無線電靜默,也唔敢開雷達,因而變成隻無頭烏蠅. 全日唯一聽到嘅係日本人不斷重複嘅「最後警告唔明國籍潛艦,你已涉嫌危害日本領海安全,請你趕快上 ...
嘩,on9到你吖...
要打嘅093幾百公里外一支yj18就打爆你隻爛9船啦...
而且最後上浮地方系公海吖白癡仔,你敢系公海攻擊中國核潛艇,解放軍就敢核爆東京。

引用:
原帖由 WPGLY 於 2018-1-19 11:25 PM 發表

分析出的結果唔可以百分百準確
即係你自己承認你 9 up 喇

引用:
原帖由 食指 於 2018-1-20 01:10 AM 發表
臺灣呢,去咗邊?釣魚島唔系宜蘭縣嘅咩,有日本軍艦出沒,臺灣軍艦死咗去邊?
台日都係友好文明國家,任何爭議通過和平商議解決,不需好似某流氓國下下用文攻武嚇!

引用:
原帖由 WPGLY 於 2018-1-20 09:36 AM 發表

台日都係友好文明國家,任何爭議通過和平商議解決,不需好似某流氓國下下用文攻武嚇!
冇撚用就認撚咗佢啦,廢柴

引用:
原帖由 食指 於 2018-1-20 09:45 AM 發表

冇撚用就認撚咗佢啦,廢柴
死五毛狗講唔過最後果招永遠係辱罵人身攻擊! 我啲唔同呢啲低端人口一般見識!

引用:
原帖由 WPGLY 於 2018-1-20 09:52 AM 發表

死五毛狗講唔過最後果招永遠係辱罵人身攻擊! 我啲唔同呢啲低端人口一般見識!
咦,原來閙台灣軍方廢柴,等於攻擊你?你系白癡d,基本上成個軍版都知,但我從來冇諗過台軍癈同你有乜啦楞

引用:
原帖由 WPGLY 於 2018-1-20 09:36 AM 發表

皇軍到來你記緊張開口,接受友好顏射。

臺灣有鬼power講文攻武吓!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]