註冊 登入



打印

[香 港 島] 立法會議員陳淑莊質疑鄭若驊資深大律師呃銀行呃香港人知法犯法不誠實無誠信!

立法會議員陳淑莊質疑鄭若驊資深大律師呃銀行呃香港人知法犯法不誠實無誠信! E-mail 此主題給朋友

[隱藏]
立法會議員陳淑莊質疑鄭若驊資深大律師呃銀行呃香港人知法犯法不誠實無誠信大家點睇?






實用相關搜尋: 銀行 律師 香港

回覆 引用 TOP







引用:
原帖由 AgentB 於 2018-1-12 10:24 PM 發表







回覆 引用 TOP

鄭若驊資深大律師 Teresa Cheng SC 做律政司司長會令整個政府失去所有公信力。叫個其身不正喜愛違法行為不停講大話又自大嘅犯法八婆掌握執法權?政府痴Q咗線!





回覆 引用 TOP

[隱藏]
呃咗啲乜?
借咗錢唔還?



回覆 引用 TOP

準確啲,陳淑莊係用"偷竊"呢兩個字。去報警都係告偷竊。
真係唔明偷咗啲乜?






回覆 引用 TOP

陳景生資深大律師都話鄭若驊僭建可能係行騙點解鄭若驊仲唔辭職仲未被釘牌同檢控?







引用:
原帖由 winter88soldier 於 2018-1-16 02:41 PM 發表

陳景生資深大律師都話鄭若驊僭建可能係行騙點解鄭若驊仲唔辭職仲未被釘牌同檢控?

好簡單嘅邏輯,政客大話多。泛民又係 建制又係,邊個衰左,就比對方大做文章,互刮蒼疤啦。 泛民呢期要做鄭若驊, 人地咪刮翻個毛婆嘅僭建出黎講。之前反一地兩檢,又有釘書機 林子健 泛民 失左吾少分。 家下有目標 梗係出力啦






回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]





重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。


Copyright©2003- Discuss.com.hk Limited. All Right Reserved.
版權所有,不得轉載。